В партньорство с H&M.

Kenzo HM Collaboration 2016 Kenzo HM Collaboration 2016Kenzo H&M collaboration 2016 Kenzo H&M collaboration 2016

Всички говорят за нея и предполагам вече все от някъде сте чули за новата дизайнерска колаборация на H&M. През 2016 брандът обединява сили с още еднo световнопризнато име – KENZO. Резултатът е пиршество от принтове, женственост и закачливост.

Духът на KENZO се състои в забавата, която носи модата. Това е и сърцето на колекцията KENZO x H&M – хващаща окото, артистична и уникална сама по себе си. Колекция, която ме предизвика да излезна от собствената си кутийка и да направя нещо различно, свежо и забавно.

Вероятно намирате KENZO x H&M за твърде смела колекция. Не се притеснявайте. Аз също мисля, че някои неща са доста екстравагантни. Но не всички. Има много достъпни и приложими в ежедневието предложения като тези, които ви показвам днес. Или например този топ и тази риза, както и  чантата тип shopperИстината е, че колекцията прелива от женственост. Това усещане идва от силното присъствие на парижански къдри, както и от веселото настроение на разнообразните принтове. Аксесоарите също заслужават внимание. Аз лично обожавам копринените шалове и гривните от колаборацията. Но от дрехите тези, които виждате тук,  определено остават най-големите ми фаворити.

KENZO x H&M ще е налична в над 250 магазина на H&M в целия свят на 3 ноември 2016, а у нас ще се предлага в магазина на бул. Витоша и онлайн. 

Kenzo H&M Collaboration 2016 Kenzo H&M Collaboration 2016 Kenzo H&M designer collaboration fashion blogger Kenzo H&M designer collaboration fashion blogger

Какво най-много харесвате в колекцията KENZO x H&M? Планирате ли да си купите нещо от нея? 

Усмивки,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *