В партньорство с H&M.

Come together hm holiday Denina Martin Giveaway handbag come together HM

Сезонът на празниците вече стартира и дойде време да празнуваме, да се поглезим и да се почувстваме красиви. Тази година H&M ни вдъхновява с новата си празнична колекция, която комбинира блясък и комфорт под надслов Come Together. С други думи – да бъдем заедно.

Колекцията е специфична и носи свой характерен чар, състоящ се в интересни комбинации от материи и модели. Лично на мен много ми харесва как меките плетива стоят до леките и фини платове. Харесва ми и цветовата палитра – нежни и женствени телесни цветове, дискретни металически нюанси и разнообразие от вариации на сивото. Всъщност, визията, която представям днес е прекрасна илюстрация на духа на тази колекция – ефирна розова рокля, допълнена от металически отблясъци и топъл пуловер в сиво.

И тъй като празниците ни напомнят за различни каузи и ни правят по-съпричастни, е добре да напомня, че при покупката на всяка гифт карта от H&M до 31 декември, H&M Фондацията прави дарение за осигурявате на училищни пособия за едно дете бежанец от различни държави по света.

П.С.: А за да отпразнуваме празничния сезон, заедно с H&M подаряваме на един от вас тази шик чанта на златисти точки. Посетете Facebook страницата ми тук, за да разберете как да се включите. 

Handbag come together hmholiday Come together hm holiday H&M holiday giveaway Come together H&M holiday bloggerDenina Martin H&M campaign come together Details of come together hm holiday Details of come together hm holiday

Златисти сандали / Чанта / Пуловер / Колие

Харесвате ли този микс от различни материи и нежни цветове в колекцията Come Together? Гледайте и специално създаденото за кампанията видео с участието на Ейдриън Броуди.

Усмивки,

Денина ♥

One comment

Reply

Прекрасна чанта! Участвам в играта с удоволствие!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *