Philips sublime ends winner

Днес ще ви разкажа как с Юлия си прекарахме миналата седмица. Ще попитате коя е Юлия? Тя е една от моите читателки,  с която споделихме #BestHairDay преживяване, осигурено от Philips.

Трябваше да се чакаме във фризьорския салон на Валентин Цветков. Тя беше изключително мила и отзивчива. Дори ми подари тези красиви лалета! Толкова мил жест, че още си мисля за него с усмивка. Поприказвахме малко и преминахме към съществената част. Валентин и екипът му се погрижиха добре за комфорта ни, а още по-добре за косите ни. Обясниха ни как правилно да използваме уредите, за да имаме повече #BestHairDays и дори ни позволиха да опитаме сами.

Юлия разбра как да къдри косата си с нейната пресата Sublime Ends, а аз за първи път изпитах ефекта от конусовидната маша на Philips. Остави в мен доста добри впечатления, тъй като резултатът се запази дълго предвид непокорната ми коса. Освен това не съм я чувствала увредена от топлинното третиране. Всъщност, беше ми трудно да се възприема с толкова къдрава коса, но пък си беше и интересно да се видя в друга светлина.

Philips sublime ends 7

Philips sublime ends winner 4 Philips sublime ends winner 1 Philips sublime ends winner 3

След това се отправихме към Captain Cook за средиземноморски обяд и сладки приказки, където прекрарахме сигурно още два часа, общувайки и обменяйки информация. Истината е, че тази среща ми беше адски приятна. Вярвам, че и на Юлия й е била. Като цяло страшно много ми допадна идеята да се срещам с читателките си и ми се иска такъв тип срещи, формални или не толкова, да се превърнат в традиция. :)

Denina Martin Philips sublime ends Philips sublime ends winner 5

Интересно ми е – ще ви хареса ли, ако имате повече възможности да печелите преживявания в моята компания? :) 

Усмивки,

Денина ♥

3 comments

Reply

Няма нужда да печеля нищо :) и преди съм ти споделяла (в цял мейл дори), че мисля, че много ще си допаднем – гледайки какво те влече, как пишеш и как се радваш на нещата в живота. Къдриците ти придават много романтична и plafyl нотка в излъчването, така че смело на букли и друг път! Слънчев ден,
Даниела

Reply

Благодаря, Даниела! Радвам се, че покрай блога се запознавам с хора с общи интереси и начин на мислене.:) Слънчев ден и от мен!

Reply

Здравей, Денина! Абсолютно ще бъда много щастлива да имам възможност и да спечеля интересен и различен ден с теб! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *