5 неща за мен - Денина

Вече става година, откакто пиша в блога, но сякаш има неща, които не съм разкривала още. Затова днес реших да споделя с вас 5 факта за мен, за да ме опознаете малко по-добре.

 

Джесика Алба (снимка от @jessicaalbaИДОЛ ОТ ДЕТСТВОТО

Приятелите от детството ми знаят твърде добре за какво говоря. Бях луда по Джесика Алба! Обожавах я, исках да приличам на нея, да имам куче като нейното… Беше малко прекалено, но пък изигра изключително важна роля в тийн годините ми. Стилът й ми помогна да изградя моя тогава. Вхъщност все още харесвам Джесика като жена, но определено не я следя вече.

ПЪРВА ЛЮБОВ

Добре, Рон може и да не се зарадва, но си е пълната истина. Първата ми любов беше Леонардо Дикаприо. Да.. Титаник… бях на 6! Ако трябва да съм напълно искрена, до неотдавна плачех на финала на филма. Не знам защо го взимах така присърце толкова години наред…

ПРЕДИ ПОЯВАТА НА БЛОГА

Преди появата на блога учих ПР в Bournemouth University в Англия и работих година в сферата. Това ми даде доста солидна представа как стоят нещата. Да не отварям темата колко невероятни хора срещнах!

Снимка от IG @deninamartin ХРАНЕНЕ

Може да се изненадате, но не ям месо от почти 7 години. Това може би е най-доброто решение, което съм взимала що се отнася до храната. Рон ме вдъхнови и реших да се присъединя към неговия клуб. Никога не съм си падала по месото и нямах абсолютно никакви затруднения със спирането му. Сега се чувствам по-здрава и по-щастлива.  Но съм си песцетарианец – не мога да се откажа от рибата!

FACEBOOK

Преди две години бях номер 1 враг на Facebook. Враг е твърде преувеличено, но бях 100%  сигурна, че няма да си отворя профил. Е, в крайна сметка го направих, защото имам приятели от Англия и други държави и исках да поддържам връзка с тях. А сега? Сега съм плъзнала в целия интернет. Забавно, нали?

Споделете нещо за себе си в коментарите. Намирате ли нещо общо с мен? 

Усмивки,

Денина ♥

One comment

Reply

Thanks for ones marvelous posting! I really enjoyed reading it,
you could be a great author. I will ensure that I bookmark your blog and will come
back later in life. I want to encourage you continue your great posts, have a
nice weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *