Спонсорирана публикация.

Обичам, когато споделям с вас мои лични възгледи и съвети, които да са ви от ползва. Днес споделям 5 модни инвестиции, за които си заслужава да похарчим малко повече средства без голямо чувство за вина. Разбира се, това е спрямо моите виждания. Далеч съм от идеята, че по-скъпото винаги е по-хубаво. Напротив. Старая се да разчитам на личната си преценка, отколкото на етикета. Но все пак има артикули, за които си струва да платим повече.

Преди да започна, ще споделя максимата, която следвам по време на пазаруване – да плащам повече само за основни и универсални арикули и да давам по-малко за актуалните трендове. Неща, които са комбинативни и непреходни, са тези, които си заслужават. Когато става въпрос за ярки и смели тенденции, съвета ми е да не се впускате в харчове, защото трендовете идват и си отиват.

ЧАСОВНИK

Часовникът е от онези аксесоари, които правят впечатление. От него освен качество, се очаква да има и визия, затова открито вярвам, че инвестицията в хубав такъв е страхотна идея. И след като времето е едно от най-ценните неща в днешно време, е някак редно да го отмерваме със стил.

Classy St Mawes Daniel Wellington Watch Denina Martin 

ПАЛТO

От личен опит съм разбрала, че да плащаш повече за палто и зимни връхни дрехи е добро решение. Обикновено по-скъпите модели са направени от по-качествени материи, топлят повече и се запазват по-дълго време. Кройките също са много по добри и оставят добро усещане.

Pink coat by max&co Desigual coat 2016 blogger

ПЛЕТИВА

Същото важи и за плетивата. Качествените плетива като пуловери, шалове, шапки и други се забелязват отдалеч, не наелектрезират, мекички са и топлят много. Кашмирените пуловери, например, са несравними в това отношение.

United Colors of Benetton sweater CLOTHES FOR HUMANS Beautiful Denina Martin at Bulgaria Mall

КЛАСИЧЕСКИ ОБУВКИ

Когато избираме обувки – търсим комфорт, качество и естетика. Водена от правилото да инвестирам в basic и класически неща повече, отколкото в трендове, вярвам, че класическите обувки си заслужават по-високата цена – било то обувки на висок ток, ботуши или маратонки.

Marella high heels shoes Clarks shoes lash

ЧАНТA

Макар и на последно място в този списък, чантите никога не биха останали на последно място за мен. Обожавам ги! Големи, малки, ярки, неутрални, с къси или с дълги дръжки – просто са ми слабост. Чантата е един от аксесоарите, които правят мигновено впечатление и завършват цялостното усещане на визията. Затова искрено вярвам, че те трябва да носят силен заряд и характер. Освен това, качеството при тях също е основен фактор, затова бих оправдала харча по някоя такава „красавица“.

Furla cross body bag MDL Bulgaria Coccineelle Bag

Ако пък след празниците не ви е до големи харчове, но все пак ви се пазарува, разгледайте моите обяви в SHEDD и изгодните неща, които продавам под хаштаг #deninamartin :)

Ще се радвам да чуя и вашите възгледи по въпроса в коментарите по-долу. Какво си заслужава инвестицията и какво не? 

Усмивки,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *