Furla flowers bouquet

Всеки си има слабости. Една от моите са чантите. Смятам, че чантата може да завърши визията по прекрасен начин и да я превърне в още по-впечатляваща. Затова и съм склонна да платя малко повече за такива покупки. Наричам ги добра инвестиция в достъпен лукс. Във времето на mid-season намаления споделям моите 4 любими марки чанти, в случай че решите и вие да се впуснете в такава инвестиция. Защото по време на намаление такива покупки са най-сладки.


FURLA


Сигурна съм, че вече сте забелязали. Имам слабост на тема Furla. Италианската марка е основана още в далечната 1927 в Болоня от Алдо и Маргарита Фурлането. Чантите и всички други аксесоари се характеризират с детайлна изработка, усет за красота и иновативни дизайни. Furla е марка, която гледа в бъдещето с позитивна мисъл и енергия. Тя въплъщава италиански стил и начин на живот. А от личен опит заявявам, че освен модерен лукс, марката предлага и истинско качество.

Тук ще откриете някои модели.

furla metropolis yellow handbag Bulgaria mall MDL Marc Cain autumn 2016


RALPH LAUREN


Всичко започва с колекция вратовръзки преди повече от 40 години и се разраства в цял един свят на Американски стил. Ralph Lauren – дизайнерът – никога не е учил за такъв. Прави първата си дамска колекция, създавайки дрехи за собствената си жена. Никога не е бил на сафари, но сътворява красиви дрехи в цвят каки. Никога не е имал опит с полото като спорт, но е имал представа как трябва да изглеждат нещата. Всъщност цялата му идея е да се обличаш за живота, който искаш да имаш и като човека, който искаш да бъдеш. Още по-вдъхновяващото е, че Ralph Lauren никога не е имал интерес към модата и тенденциите. Вечност и стил са колоните, които градят неговата империя и които обесняват защо толкова харесвам чантите.

2016 in restrospect Denina Martin wearing FREYWILLE Orangerie and Ralph Lauren WIthby Cross Body Bag


COCCINELLE


Coccinelle е друга италианска марка чанти и аксесоари в сектора на достъпния лукс. Основана е от семейство Мациери в Парма през 1978, където се намира главният офис и днес. Coccinelle се характеризира с качество, актуалност и усет към детайла. Бързо се превръща в синоним на изискания, прецизен и ясно разпознаваем италиански стил. Марката не е една от най-популярните тук все още, но определено има защо да се превърне в такава.

Тук ще откриете някои модели.

Coccinelle Bag Blue Coccinelle handbag spring summer


KATE SPADE


Всичко започнало през 1993, когато Kate Brosnahan Spade създала своята перфектна чанта. Дебютът й бил с 6 различни силуета, които комбинирали елегантни и практични форми в богати цветни палитри по съвсем нов и уникален за себе си начин. Kate Spade New York бързо се превърнала в име сред модния елит на Ню Йорк. И днес марката въплъщава свежа и модерна чувственост, която вдъхновява един по-цветен живот. Последното обеснява защо толкова обичам Kate Spade.

 Коя от тези 4 любими марки чанти ви харесва най-много? Бихте ли допълнили с някоя?

Усмивки,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *