10 мар.

РОК ШИК

Rocker Chic Style by European Fashion Blogger Denina Martin

Biker-Jacket-Ruffle-Dress-Mango-Rocker-Chic-Denina-Martin-2 Biker-Jacket-Ruffle-Dress-Mango-Rocker-Chic-Denina-Martin-1

В гимназията бях много запалена по рок шик стила. С времето се промених и бавно го загърбих. Но както в модата, така и в личните предпочитания – всичко се връща, а аз отново започнах да симпатизирам на този стил.

Всичко започна, когато си купих това яке. Вярвате или не, това е първото черно кожено байкър яке, което някога съм имала. Да, имала съм други черни кожени якета, но това е първото подобно. Макар пикът на този тип якета да бе преди 2-3 години, исках да се сдобия с него, защото вярвам, че е задължителна основа за всеки гардероб, непреходно е и приложимо в голям обхват от визии.

А роклята… Роклята ми е слабост заради тези така обични къдрички – толкова са романтични и женствени. Да не споменавам, че се сдобих наскоро и с риза с къдрички. Този сезон ще ги виждаме навсякъде и това много ми допада!

Biker-Jacket-Ruffle-Dress-Mango-Rocker-Chic-Denina-Martin-3 Biker-Jacket-Ruffle-Dress-Mango-Rocker-Chic-Denina-Martin-4 Biker-Jacket-Ruffle-Dress-Mango-Rocker-Chic-Denina-Martin-9 Biker-Jacket-Ruffle-Dress-Mango-Rocker-Chic-Denina-Martin-6 Biker-Jacket-Ruffle-Dress-Mango-Rocker-Chic-Denina-Martin-7 Biker-Jacket-Ruffle-Dress-Mango-Rocker-Chic-Denina-Martin-5 Biker-Jacket-Ruffle-Dress-Mango-Rocker-Chic-Denina-Martin-8

VALENTINO Очила (подобни)   MANGO рокля с принт   ZARA Кожено байкър яке (подобно)   Остри обувки на висок ток (подобни)

А вие имате ли класическата основа за всеки гардероб – черно кожено байкър яке? Падате ли си по рок шик стила? 

Усмивки,

Денина ♥

2 коментара
 • Www.Krogerfeedback.com

  I am really enjoying the theme/design of your web site.
  Do you ever run into any internet browser compatibility issues?

  A couple of my blog readers have complained about my website not working correctly in Explorer but looks great in Chrome.
  Do you have any ideas to help fix this problem?

  юни 5, 2016 at 19:43 Отговор
 • Maria

  Дени, прекрасна си в тази рок шик визия, а роклята е великолепна!!!
  http://www.skrinanababa.com

  март 12, 2016 at 19:56 Отговор

Leave a reply