10 май

РОКЛЯ-КАМБАНКА

Denina Martin Wearing Beautiful Bell Dress

Occaisiom Dress Chic Denina Martin Occaisiom Dress Chic Denina Martin

Шансовете да посетите някакъв вид празнично събиране през май са доста значителни. Дали ще е свързано с баловете, сватба или нещо друго, сезонът на празненствата е открит и да се сдобиете с нова рокля е винаги добра идея.

Тази седмица визията ми е вдъхновена именно от една такава красива рокля-камбанка, която открих в магазина на Catty в Bulgaria Mall. Основата на роклята е от райе в черно и бяло, което е приятно разчупено от цветни флорални пръски. Кройката тип камбана вкарва допълнителен момичешки привкус, който подчертава талията и създава фин силует, издължаващ крака.

В зависимост от аксесоарите, тази рокля може лесно да се пригоди, както за ежедневни, така и за вечерни поводи. Аксесоарите, които избрах са минимални и семпли – класически часовник и черна мини чанта с дълга дръжка. Последната вероятно ви е позната вече, тъй като се е появявала на блога, но в наситен зелен цвят.

Occaisiom Dress Chic Denina Martin Occaisiom Dress Chic Denina Martin Occaisiom Dress Chic Denina Martin Beautiful Occaisiom Dress and Denina Martin Occaisiom Dress from Catty Denina Martin Wearing Beautiful Occaisiom Dress  Beautiful Denina Martin Occaisiom Dress Chic Denina Martin Occaisiom Dress Chic Denina Martin Occaisiom Dress Chic Denina Martin Denina Martin Wearing Occaisiom Dress from Chic

CATTY рокля   PRONTA чанта   DANIEL WELLINGTON часовник 

А вие ще посещавате ли някакъв вид празненство през май? Избрахте ли какво ще облечете? 

Усмивки,

Денина

*В партньорство с 

logo_bg2 (1)

1 Comment
  • krogerfeedback

    Thanks for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I am
    waiting for your further post thank you once again.

    юни 5, 2016 at 15:29 Отговор

Leave a reply