11 авг.

ПОСЛЕДНАТА ЛЯТНА ВИЗИЯ

Bulgarian Blogger Denina Martin in a casual look

Българският моден блогър Денина с Pepe Jeans от Bulgaria MallПоследната лятна визия от Денина, Pepe Jeans и Bulgaria MallНе бързайте да се разочаровате – последната лятна визия с Bulgaria Mall не означава, че лятото е свършило. Въпреки, че краят му не е много далеч, има още много на какво да се насладим. Но в света на модата и тенденциите, краят на летните колекции дойде. Колкото повече се разхождам по магазините, толкова повече се натъквам на новите колекции. Затова от тук насетне Bulgaria Mall и аз ще се посветим на това да ви запознаем с тенденциите за есен 2015.

Но все пак нека не омаловажаваме този приятен аутфит. Въпреки че го наричам ‘последната лятна визия’, това не означава, че ще е демоде през есента. Напротив! Можете да продължите да интегрирате 70-те в прохладния си гардероб. Помните… нещо, което много обичам да правя. А тази тази чанта с ресни Pepe Jeans продължава да бъде много актуална и дори е на разпродажба! Освен това, знаете добре, че денимът е вечен, а белите топове служат за много и разнобразни цели през различните сезони. Така, че определено ви представям визия, която би ви била в полза и занапред.

 Denina облечена в Pepe Jeans от Bulgaria Mall Чанта с ресни от Pepe Jeans в Bulgaria Mall Последна лятна визия с Pepe Jeans, представена от Денина и Bulgaria Mall 70те във визия на седмицата, представена от Денина и Bulgaria Mall Denim mini from Pepe Jeans styled by Bulgarian Fashion Blogger Denina Martin Ежедневна визия представена от българския моден блогър Денина Модният блогър Денина облечена в тенденцията на 70те

PEPE JEANS пола  PEPE JEANS топ  PEPE JEANS чанта с ресни  GUESS часовник  GUESS очила 

Изброените артикули са налични в магазините на Bulgaria Mall

Има ли някои есенно-зимни тенденции, които искате да разгърна през идните седмици? 

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с

Bulgaria Mall logo

3 коментара

Leave a reply