24 окт.

ОТ ЛЮБОВ КЪМ ЖИВОТА

With Love to Life - AVON and Denina Martin

Support women diagnosed with Breast Cancer by purchasing the pink product series from AVONFrom-love-to-life-Avon-2

Когато писах за розовата седмица в Bulgaria Mall и инициативата, засягаща онези над 46 000 български жени, диагностицирани с рак на гърдата, AVON се свързаха с мен и помолиха да ви покажа как точно можете да ги подкрепите. За мен да вярваш в една кауза, означава да я подкрепиш, колкото можеш и с каквото можеш. Затова нямаше как да кажа „не“.

Тази статия е за всички онези от вас, които също вярват в инициативата и биха застанали зад нея. Това можете да направите чрез покупка на продуктите, които виждате на снимките – тематично колие и сет обеци. Те са част от специалната розова серия на AVON и кампанията „От любов към живота“, а 100% от печалбата им ще отиде за фондация „Една от 8“ и всички жени, които минават през тази житейска трудност.  Повече детайли около кампанията ще откриете тук.

Тук идва въпросът „Защо да го правя?“ Това да помогнеш е личен избор. Това кой или каква кауза да подкрепиш е също личен избор. Аз подкрепям тази, вие може да изберете друга. Важното е да не забравяме да бъдем хора и поне за секунда да се поставяме на мястото на тези в по-тежко положение от нас, защото никой не е застрахован от нещастието.

From-love-to-life-Avon-3 With Love to Life - AVON and Denina Martin

Сет обеци   Колие 

П.С.: Чашата ще влезе в продажба от 12ти ноември тази година.  

Благодарим на всички, които са готови да се включат и да помогнат! За някого това значи много…

Усмивки,

Денина ♥

1 Comment

Leave a reply