20 сеп.

МАЛКА СЛАДКА ЧЕРНА РОКЛЯ

Pretty Little Layer Dress Bulgaria Mall Denina Martin Wearing Liu Jo Tutu Dress

Bulgaria Mall Denina Martin Wearing Liu Jo Tutu Dress Bulgaria Mall Denina Martin Wearing Liu Jo Tutu Dress

Не съм върл почитател на черното, но понякога имам периоди, в които ми се носи доста от него. Предполагам и вие сте така? Дори и тогава продължавам да вярвам, че цветовете допринасят за настроението на човек. Затова винаги, когато ми се носи черно, обичам да вкарвам поне малка доза цвят за ведро настроение.

Вчера, когато влезнах в магазина на Liu Jo в Bulgaria Mall, просто се влюбих в тази малка сладка черна рокля. Това е една от онези рокли, които се забелязват от далеч – дали заради красивата пола от тюл или удивителната бродерия в горната част. Между другото, мотивът при последната се върза прекрасно с принта на малката чанта Coccinelle. Тя от своя страна внесе дискретен момичешки шик в розово. Въпреки че, повечето от вас не биха комбинирали розово и червено в един и същ тоалет, аз го намирам за доста сладко. Всъщност искрено ви съветвам да сте смели и да опитате. Току виж и на вас ви е харесало. :)

Bulgaria Mall Denina Martin Wearing Liu Jo Tutu Dress Coccineelle Bag Bulgaria Mall Denina Martin Wearing Liu Jo Tutu Dress Bulgaria Mall Denina Martin Wearing Liu Jo Tutu Dress Coccinelle Bag Bulgaria Mall Coccinelle Bag

LIU JO рокля   COCCINELLE чанта (Scandal)  GUESS пръстени 

Изброените артикули са налични в Bulgaria Mall.

Какво мислите – допада ли ви тази малка сладка черна рокля? 

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с

logo Bulgaria Mall

Shop

No Comments

Leave a reply