15 мар.

ЛЕЖЕРНО В SOHO CAFÉ

European Fashion Blogger Denina Martin in an laidback outfit at SOHO Cafe

Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-4 Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-5

А ко има един бранд, който се вписва идеално в дефиницията на лежерно, то това определено е Pepe Jeans London. Някак умело успява да комбинира небрежното и бунтарското с класически стилното, добавяйки и комфорт към тях. А що се отнася до колекция Пролет / Лято 2016, всичко в нея е толкова умерено и приятно. Отне ми точно секунда да разпозная небрежното и ежедневното си „Аз“.

Лежерните визии трябва да ни карат да се чувстваме удобно в кожата си, но и все пак да изглеждаме стилни и някак женствени. Вчера, когато влезнах в магазина на Pepe Jeans в Bulgaria Mall, си набелязах поне 8 такива неща, 4 от които ви показвам днес. Просто се влюбих в новата колекция – вдъхновени от 70-те модели, но въпреки това кореспондиращи със съвремието; велур в различни цветове; дънки в идеална кройка; закачливи принтове; всичко! Съчетанието, на което се спрях за днес, е чудесен микс от ежедневен шик и актуален ретро стил. Прекрасна алтернатива за време с приятели, а защо не и в SOHO Café? Между другото, ако не сте го посещавали досега, ви съветвам да му дадете шанс. Атмосферата е много уютна, гостоприемна и същевременно просторна. А и гледката към Витоша не е за изпускане!

Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-9Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-10Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-3 Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-2Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-7Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-6 Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-1

 PEPE JEANS Велурено яке   PEPE JEANS Дънки   PEPE JEANS  Флорална риза   PEPE JEANS Чанта   PEPE JEANS Колан 

Изброените артикули са налични в Bulgaria Mall.

Видяхте ли вече новата колекция Пролет / Лято 2016 на Pepe Jeans? 

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с

logo Bulgaria Mall

1 Comment
  • krogerfeedback

    Hi there to every one, the contents present at this web site
    are really amazing for people knowledge, well, keep up the nice
    work fellows.

    юни 5, 2016 at 15:57 Отговор

Leave a reply