29 мар.

ЗАЩО И КАК ДА НОСИМ НЕУТРАЛНИ ЦВЕТОВЕ

How to wear neutrals by European Fashion Blogger Denina Martin

Benetton-Lady-Chic-Work-Style-Blog-Outfit-Furla-MDL-Denina-Martin-8 Benetton-Lady-Chic-Work-Style-Blog-Outfit-Furla-MDL-Denina-Martin-1

В ъпреки че често говоря колко важни са ярките цветове за настроението ни, днес ще се фокусирам върху нещо по-различно. А именно, защо и как да носим неутрални цветове.

Неутралните цветове са цветове, които си подхождат добре с почти всички други. Те са подходящи за почти всякакви цветови комбинации, без да създават голяма емоция сами по себе си, но въпреки това изглеждат изключително стилно. Но защо ли са толкова важни за гардероба? Ето няколко факти, които да имате предвид, когато инвестирате в дрехи и аксесоари в неутрални цветове.

 • Те са основата на гардероба.
 • Лесно се комбинират с останалото съдържание на гардероба.
 • Изглеждат фантастично, когато се миксират с други неутрални цветове.
 • Никога не излизат от мода.
 • Подходящи са всякакви поводи.

Ако обаче имате по-голяма нужда от съвети как да ги комбинирате, имам няколко предложения за вас. Текстурите са прекрасен начин да направите визията си по-интересна и богата, както съм подходила аз към тази визия. Друг начин е миксирането на различни неутрални цветове като бежово, сиво, камел и бяло, например. Бялото от своя страна е много ключов елемент за стилна кобинация, тъй като създава добър контраст и подпомага изпъкването на други цветове. Затова ви съветвам често да залагате на бяло. И разбира се, неутралните цветове изглеждат повече от прекрасно в комбинация с ярък цвят, както вече съм ви показвала тук.

Benetton-Lady-Chic-Work-Style-Blog-Outfit-Furla-MDL-Denina-Martin-3 Benetton-Lady-Chic-Work-Style-Blog-Outfit-Furla-MDL-Denina-Martin-4  Benetton-Lady-Chic-Work-Style-Blog-Outfit-Furla-MDL-Denina-Martin-9 Benetton-Lady-Chic-Work-Style-Blog-Outfit-Furla-MDL-Denina-Martin-6 Benetton-Lady-Chic-Work-Style-Blog-Outfit-Furla-MDL-Denina-Martin-2 Benetton-Lady-Chic-Work-Style-Blog-Outfit-Furla-MDL-Denina-Martin-7 Benetton-Lady-Chic-Work-Style-Blog-Outfit-Furla-MDL-Denina-Martin-5

BENETTON пола   BENETTON късо яке   BENETTON риза   FURLA чанта (Week&Shop MDL) 

Изброените артикули са налични в Bulgaria Mall.

А вие как съчетавате неутрални цветове? 

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с 

logo Bulgaria Mall

1 Comment
 • krogerfeedback

  Thanks on your marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you could be a great author.
  I will always bookmark your blog and will eventually come back someday.

  I want to encourage one to continue your great writing, have a
  nice morning!

  юни 5, 2016 at 15:47 Отговор

Leave a reply