11 сеп.

ЗАКУСКА ВЪВ ВИНАРНАТА

Български моден блогър с лежерна визия за закуска във винарната

Chateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-2Това е продължение на предишния пост от пътуването ни до Chateau Copsa. Бяхме там преди около седмица и аз продължавам да мечтая за това магично място с магични изгреви. Истинско удоволствие за окото е да се събудите при такава гледка. Зашеметяващо е! И когато можете да й се порадвате по време на закуска, не ви остават думи да го опишете. Особено ако се наслаждавате на порция пържени филийки с домашно приготвено сладко и сирене.

И за да си пасна добре с извънградската атмосфера, заложих на лежерна визия. Boyfriend дънки, дантелен топ и плетена шапка се допълниха чудесно с часовника ми Daniel Wellington, който така ми се искаше да беше спрял, за да поживеем в този приказен момент поне още малко.

П.С.: Вчера приключи играта в Instagram, която ви даде възможност да спечелите 200 лева за шопинг с мен. Късметлийката, която ще пазарува за наша сметка изтеглихме с RandomPicker. Честито, @victoriailiewa! :)

Chateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-15  Лежерна визия от Денина Мартин за закуска във винарнатаChateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-4 Chateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-5 Chateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-13Chateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-6 Chateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-11 Chateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-7 Chateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-14 Chateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-10 Chateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-8 Chateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-9

DSquared Boyfriend дънки (подобни)   PULL & BEAR топ (много харесвам този!)   Плетена шапка (подобна)   DANIEL WELLINGTON Classy St Mawes часовник   MANGO клъч (подобна)   Сандали (подобни)

Коя визия от Chateau Copsa ви допада повече – тази тук или тази

Усмивки,

Денина ♥

2 коментара

Leave a reply