4 окт.

ЕСЕННА ПАЛИТРА

Colors of Autumn Styled by Denina Martin

Burned-Orange-HM-Skirt-Autmn-Look-Denina-Martin-3Burned-Orange-HM-Skirt-Autmn-Look-Denina-Martin-4

Обожавам всички тези меки и натурални цветове, характерни за настоящия сезон. Има нещо много романтично в прекрасната есенна палитра, което ме кара да се чувствам себе си. И ако трябва да назова един цвят, който ми е наистина на сърце в момента, то това би било т.н. обгоряло оранжево във всичките му нюанси.

Тази момичешка пола, която нося тук, е в точно такъв красив нюанс и е от настоящата колекция на H&M. Платът е тежък и солиден, което я прави подходяща за есента и зимата, а широката кройка тип „камбанка“ я превръща в подходящо решение и за лятото. (Вярвате ли или не, мога да си я представя и върху изчистени скини дънки до глезена!)

Обемният шал Mango също е в натурален и мек цвят. Нещото, което вероятно сте забелязали, е как съм го прихванала с тънък колан. Понякога имам нужда да експериментирам с нещо различно, а това определено е добър и нетипичен начин да го направя. И най-хубавото е, че така си запазвам добрата видимост към обичните обувките.

Като за финал, май тук е моментът да вметна, че тази визия ми е една от любимите за сезона, заедно с тази, която споделих по-рано през септември. Има нещо много шик и романтично в тях, едно от които със сигурност е красивата есенна палитра!

Burned-Orange-HM-Skirt-Autmn-Look-Denina-Martin-6 Burned-Orange-HM-Skirt-Autmn-Look-Denina-Martin-9 Burned-Orange-HM-Skirt-Autmn-Look-Denina-Martin-13 Burned-Orange-HM-Skirt-Autmn-Look-Denina-Martin-5 Burned-Orange-HM-Skirt-Autmn-Look-Denina-Martin-7 Burned-Orange-HM-Skirt-Autmn-Look-Denina-Martin-2 Burned-Orange-HM-Skirt-Autmn-Look-Denina-Martin-1 Burned-Orange-HM-Skirt-Autmn-Look-Denina-Martin-10 Burned-Orange-HM-Skirt-Autmn-Look-Denina-Martin-11 Burned-Orange-HM-Skirt-Autmn-Look-Denina-Martin-12

H&M пола (подобна)   MANGO шал   MANGO чанта (подобна)   MANGO остри обувки (подобни)   MANGO очила (подобни и на разпродажба)   PULL & BEAR топ (подобен)   Плетен колан (подобен)

А вие бихте ли експериментирали по този начин с шал и колан, дами? 

Топли усмивки,

Денина ♥

2 коментара

Leave a reply