11 окт.

ДЪНКОВА РОКЛЯ

Denina Martin wearing a Romwe denim dress

Denim-Dress-Romwe-Denina-Martin-2Denim-Dress-Romwe-Denina-Martin-3

Казвала съм ви го и преди, ще го кажа пак, защото е самата истина – обичам деним. Особено когато е в качеството си на рокля и женствените й извивки!

Тази дънкова рокля тук (и снимките с нея) са от малко повече от седмица, когато времето не бе толкова мрачно, толкова студено и толкова валежно, колкото е сега. Чувствах си се просто чудесно  в тази рокля от ROMWE по време на нашия приятен слънчев обяд в центъра на София. Какво да се прави, не може вечно да е топло, но пък съм позитивно настроена, защото ще мога да нося я и занапред. Представям си я с поло пуловер. Ще изглежда прекрасно и мисля да ви покажа в някой бъдещ пост.

Ако трябва да съм честна с вас, днес не ми е много до приказки, затова мисля да завърша с едно „До скоро“ и пожелание за позитивен ден.  И не забравяйте, че днес е втория ден от Фестивала на Прическата и Красотата. Отивам да се оправям и се надявам да ви видя там!

Denim-Dress-Romwe-Denina-Martin-5 Denim-Dress-Romwe-Denina-Martin-4 Denim-Dress-Romwe-Denina-Martin-9 Denim-Dress-Romwe-Denina-Martin-8 Denim-Dress-Romwe-Denina-Martin-1 Denim-Dress-Romwe-Denina-Martin-7 Denim-Dress-Romwe-Denina-Martin-6

ROMWE дънкова рокля   MOHITO обувки (подобни)   VILA пуловер (подобен)   Boy Bag (Харесвам тази алтернатива!)   Часовник (алтернативен)   ZARA Black Top (Similar)   Обеци (подобни)

Имате ли други предложения как може да се стилизира тази рокля в по-студеното време? Как бихте я съчетали вие?  

Усмивки,

Денина ♥

1 Comment

Leave a reply