15 ян.

ДА НАДВИЕМ МРАЧНОТО НАСТРОЕНИЕ

Beating the gloominess by wearing a read coat - bulgarian fashion blogger Denina Martin

Winter-Red-Coat-Plaid-Scarf-Suede-Boots-Denina-Martin-3Bulgarian Fashion Blogger Denina Martin wearing a chic winter outfitЛошото време наистина ми влияе. Най-добрият начин да се справя с подтиснатостта е шоколада. Последното обаче никак не ми помага да остана във форма. Не че успях и да го направя в последния месец. Както се досещате, имам нужда от друга алтернатива да победя мрачното настроение през студените зимни месеци. Тук идва мястото и на моята любима цветна теория.

Цветната теория се състои от три думи „Носи повече цвят.“ За мен това си остава един от най-сигурните начини да преповдигна настроението си. Точно затова преди два месеца си купих това червено палто и сега не мога да спра да го нося (Вече сте го виждали тук.) Подсъзнателно ме кара да се чувствам добре. Както бях чела някъде, сякаш „обличаш“ подсъзнанието си.

P.S.: Преди време  бях отворила темата за нарушаването на модните табута. Не само, че тази визия представлява цветната теория, но се вписва и в листа с нарушените модни табута чрез съчетанието на по-къса пола с по-дълго палто. Определено не си падам по това остаряло разбиране, че една пола трябва да е поне сантиметър по-дълга от палтото. Според мен точно обратното изглежда много добре, стига разбира се да не се прекалява.

 Winter-Red-Coat-Plaid-Scarf-Suede-Boots-Denina-Martin-1 Winter-Red-Coat-Plaid-Scarf-Suede-Boots-Denina-Martin-4 Winter-Red-Coat-Plaid-Scarf-Suede-Boots-Denina-Martin-5 Winter-Red-Coat-Plaid-Scarf-Suede-Boots-Denina-Martin-6 Winter-Red-Coat-Plaid-Scarf-Suede-Boots-Denina-Martin-7 Winter-Red-Coat-Plaid-Scarf-Suede-Boots-Denina-Martin-8 Winter-Red-Coat-Plaid-Scarf-Suede-Boots-Denina-Martin-12 Winter-Red-Coat-Plaid-Scarf-Suede-Boots-Denina-Martin-10

ZARA палто (разпродадено, но подобно)   H&M пола (подобна)   STRADIVARIUS шал (подобен)   NOHOLITA боти (подобни)   MANGO пуловер (разпродаден, но подобен)   AVAVIEW колие 

А вие как надвивате мрачното настроение? Някакви съвети, които да споделите? 

Усмивки,

Денина ♥

1 Comment

Leave a reply