8 мар.

ДА ЗАВЛАДЕЕМ СВЕТА СЪС СТИЛ

Conquer the world in style with Bulgaria Mall, Liu Jo and Bulgarian Fashion Blogger Denina Martin

Liu-Jo-Trench-Coat-Style-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-1 Liu-Jo-Trench-Coat-Style-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-2

Толкова е прекрасно да си жена – имаме цял ден от годината посветен на нас. Честит ден на жената и майката, мили дами! Днес празнуваме социалните, икономически, културни и политически постижения на нас – жените. Днес празнуваме и най-важната наша роля – тази да бъдем майки. Bulgaria Mall и аз ви желаем да бъдете нежни, деликатни и чувствени като цветя, като същевременно никога не губите безкрайната сила, с която преминавате през предизвикателствата на живота. Гордейте се, че сте жени, защото това е най-голямата ви сила!

Част от процеса на женската еманципация е включвал извоюване на правото да носим панталони. Изглежда толкова много ни се е харесало удобството, че днес носим по-често панталони и дънки, отколкото рокли и поли. Визията, която ви представям днес включва чифт удобни дънки – в частност особено актуалните за пролетта бели дънки. Допълнени от топ с яка с ресни, заедно с лек и ефирен тренч, това предложение комбинира бели и неутрални нюанси по един много приятен начин. С малко кафяво за контраст и чанта с ярко жълт детайл, сме готови да завладеем света със стил.

Liu-Jo-Trench-Coat-Style-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-5 Liu-Jo-Trench-Coat-Style-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-4 Liu-Jo-Trench-Coat-Style-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-7 Liu-Jo-Trench-Coat-Style-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-3 Liu-Jo-Trench-Coat-Style-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-6

LIU JO Тренч   LIU JO бели дънки   LIU JO топ   LIU JO чанта   GUESS гривна   LIU JO колан 

Изброените артикули са налични в Bulgaria Mall. 

Желая ви прекрасен ден, дами! Гордейте се, че сте жени! 

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с

logo_bg2 (1)

1 Comment
  • krogerfeedback

    If you wish for to increase your know-how
    only keep visiting this site and be updated with the most recent news update posted here.

    юни 5, 2016 at 13:11 Отговор

Leave a reply