8 окт.

В COSTA С JORD

Denina Martin at Costa with JORD wood watch

Flare-Jeans-Jord-Wood-Watch-Costa-Cafe-Denina-Martin-2Flare-Jeans-Jord-Wood-Watch-Costa-Cafe-Denina-Martin-3

През изминалия уикенд се отбихме в Costa Café. Това място ме навява на много спомени. Когато пътувахме за и от Англия, с Рон винаги убивахме време на летището точно там. Прекарвали сме часове в чакане в Costa. Напомня ми и за лудите ни лондонски обиколки в студа, когато това място ни спасяваше от измръзване. Има толкова много спомени и причини да се чувствам добре там!

И като заговорхме за отминалото време, трябва да ви разкажа и за моето най-ново бижу за отмерване на настоящето и сладките моменти сега.  Казва се JORD и е ръчен часовник, направен от дърво! Вярвате или не, дървеният часовник изглежда много солиден, а в същото време е изключително лек на ръката. Освен това, някак майсторски JORD комбинира материали по доста балансиран начин. Както гласи техният слоган – тези часовници са „лукса на природата“. Както казвам аз – тези часовници са „перфектния аксесоар за ежедневието.“ Накратко, много съм щастлива с новото попъление в колекцията си с часовници. В момента съм се отдала на това да споделям скъпоценните мигове с близките си и моят JORD. :)

Flare-Jeans-Jord-Wood-Watch-Costa-Cafe-Denina-Martin-4 Flare-Jeans-Jord-Wood-Watch-Costa-Cafe-Denina-Martin-5 Flare-Jeans-Jord-Wood-Watch-Costa-Cafe-Denina-Martin-6 Flare-Jeans-Jord-Wood-Watch-Costa-Cafe-Denina-Martin-8 Flare-Jeans-Jord-Wood-Watch-Costa-Cafe-Denina-Martin-7 Flare-Jeans-Jord-Wood-Watch-Costa-Cafe-Denina-Martin-9 Flare-Jeans-Jord-Wood-Watch-Costa-Cafe-Denina-Martin-1

JORD Cora Purple Heart дървен часовник   ZARA дънки (подобни)   STRADIVARIUS шапка федора (подобна)   Шал във винено червено   MOHITO бели обувки (подобни)   Данетелен топ (Харесвам този)

Някога носили ли сте дървен часовник? Как ви се струва идеята? 

И малко извън темата: Днес съобщавам победителите от играта със Sexy Hair. Това са К. Красимирова, Галя Цветкова, Антония Попминчева, Людмила Петкова и Петя Младенова. Честито, дами! Скоро ще се свържа с вас. 

Усмивки,

Денина ♥

Wood Watches For Women

5 коментара
 • Www.krogerfeedback.Com

  There’s definately a great deal to learn about this subject.
  I like all the points you made.

  юни 5, 2016 at 12:31 Отговор
 • Добрина

  Здравей! Дали можеш да постнеш линк към шапката? Толкова е красива! :)

  октомври 8, 2015 at 14:48 Отговор
   • Добрина

    Много, много благодаря! Сега съм отворила линка и разглеждам! Хубава вечер и от мен! :)

    октомври 9, 2015 at 22:41 Отговор

Leave a reply