5 апр.

В РАЗГАРА НА ПРОЛЕТТА

Denina Martin dressing those mid spring vibes

Mustard-Wrap-Skirt-Top-Secret-Spring-Outfit-Bulgarian-Blogger-Denina-Martin-20

Последната седмица бе толкова слънчева, че все още не мога да го повярвам. Това удивително време го чакам от месеци и сега не мога да се побера в кожата си от щастие. А уикендът беше приказка. Правихме барбекю, ходихме в зоологическата градина (Първото посещение на Алекс!) и се насладихме на слънцето на максимум. Е, тогава ни подхвана и новата седмица с хилядите си задачи и отговорности, но това никак не ме кара да се чувствам зле. Как да се чувсатвам зле с това синьо небе и всички тези разцъфнали дръвчета? :)

И защото всичко и всички са толкова позитивни и сияйни, такова трябва да е и облеклото. С малко цвят горчица в контраст с бяла тениска, допълнени от копринено фишу, класически часовник и червена чанта за допълнителен цветен завършек – това е визията, която избрах тази седмица от Bulgaria Mall. Визия, толкова подходяща в разгара на пролетта. И когато става въпрос за толкова очарователна загърната пола, въображението ми се отваря. Цветовите комбинации започват да бликат, а настроението ми от много добро внезапно се трансформира в удивително.

Mustard-Wrap-Skirt-Top-Secret-Spring-Outfit-Fashion-Blogger-Denina-Martin-9 Mustard-Wrap-Skirt-Top-Secret-Spring-Outfit-Fashion-Blogger-Denina-Martin-7 Mustard-Wrap-Skirt-Spring-Outfit-Bulgarian-Blogger-Denina-Martin-1 Mustard-Wrap-Skirt-Top-Secret-Spring-Outfit-Fashion-Blogger-Denina-Martin-10 Mustard-Wrap-Skirt-Top-Secret-Spring-Outfit-Fashion-Blogger-Denina-Martin-8 Mustard-Wrap-Skirt-Top-Secret-Spring-Outfit-Fashion-Blogger-Denina-Martin-13 Mustard-Wrap-Skirt-Top-Secret-Spring-Outfit-Fashion-Blogger-Denina-Martin-12 Mustard-Wrap-Skirt-Top-Secret-Spring-Outfit-Fashion-Blogger-Denina-Martin-3 Mustard-Wrap-Skirt-Top-Secret-Spring-Outfit-Fashion-Blogger-Denina-Martin-11 Red-Hand-Bag-Top-Secret-Spring-Outfit-Denina-Martin-5 Mustard-Wrap-Skirt-Spring-Outfit-Fashion-Blogger-Denina-Martin-4

TOP SECRET пола   TOP SECRET топ   TOP SECRET часовник   PRONTA фишу   PRONTA чанта

Изброените артикули са налични в Bulgaria Mall.

А на вас как ви се отразява разгара на пролетта? Наслаждавате ли се на лятото? Чувствате ли се по-добре? :)

Слънчеви усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с

logo Bulgaria Mall

1 Comment
 • www.Krogerfeedback.com

  First of all I would like to say terrific blog! I had a quick
  question that I’d like to ask if you don’t mind. I was curious to find
  out how you center yourself and clear your mind prior to writing.
  I’ve had a hard time clearing my thoughts in getting
  my thoughts out there. I do take pleasure in writing but it just seems
  like the first 10 to 15 minutes are generally lost just trying to figure out
  how to begin. Any suggestions or tips? Kudos!

  юни 5, 2016 at 13:40 Отговор

Leave a reply