17 мар.

В ОЧАКВАНЕ НА FOREVER 21

Bulgarian Fashion Blogger Denina Martin in

Forever-21-Denim-Culottes-70s-Trend-Blue-Stripes-Denina-Martin-11

Вече споделих с вас в социалните мрежи за предстоящото встъпване на FOREVER 21 на българския пазар. Модният бранд се очаква с голямо вълнение, заради богатото разнообразие от модни предложения за всеки стил и достъпните цени. По повод откриването на първия магазин тук в София, аз и модния гигант обединихме сили, за да ви покажем част от скоро пристигащите колекции. В очакване на FOREVER 21, днес ви представям първата визия в партньорство с бранда.

Този ретро аутфит включва в себе си някои от ключовите тенденции за Пролет / Лято 2016 – чифт клош дънки под коляното, известни в модните среди като „кюлоти“, раиран топ и чанта с форма полу-луна. Вероятно сте доста скептично настроение на тема „кюлоти“, но наистина трябва да ви споделя колко удобни всъщност са те. Аз самата се чувствам толкова добре в тази свободна кройка, че често залагам и ще залагам на тях в ежедневието си. Да, изглеждат различно, дори малко странно според някои, но ви съветвам да им дадете шанс. Стайлинг опциите с тях са много и повечето изглеждат невероятно стилно и актуално. Бъдете смели и опитайте!

Следете новите стилни вдъхновения от мен и FOREVER 21 през следващите няколко седмици. Ще отброяваме дните до откриването на 2 Април заедно!

Forever-21-Denim-Culottes-70s-Trend-Blue-Stripes-Denina-Martin-1 Forever-21-Denim-Culottes-70s-Trend-Blue-Stripes-Denina-Martin-2 Forever-21-Denim-Culottes-70s-Trend-Blue-Stripes-Denina-Martin-7 Forever-21-Denim-Culottes-70s-Trend-Blue-Stripes-Denina-Martin-5 Forever-21-Denim-Culottes-70s-Trend-Blue-Stripes-Denina-Martin-6 Forever-21-Denim-Culottes-70s-Trend-Blue-Stripes-Denina-Martin-3 Forever-21-Denim-Culottes-70s-Trend-Blue-Stripes-Denina-Martin-4 Forever-21-Denim-Culottes-70s-Trend-Blue-Stripes-Denina-Martin-12

FOREVER 21 дънки   FOREVER 21 раиран топ   FOREVER 21 чанта   Остри обувки (подобни)   Велурено яке (подобно)   Слънчеви очила (подобни)

А вие харесвате ли FOREVER 21? Пазарували ли сте някога от модния гигант?  

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с FOREVER 21

3 коментара

Leave a reply