13 апр.

БРОДИРАНА ШАПКА И ЕДИН НАУЧЕН УРОК

Bulgarian Fashion Bloggers Denina Martin

Fashion Blogger Denina Martin wearing Embroidered Cap and Denim Jacket

Моята нетайна рецепта при избора на визия е да подбера едно или две неща, които ме вдъхновяват, като изградя цялостното съчетание спрямо тях. За днешното модно предложение, част от партньорството ми с Bulgaria Mall, бях вдъхновена от тази бродирана шапка с козирка ESPRIT, както и от дънковото яке с разнищен ръб. Те си паснаха  много добре и дадоха добра основа за една свежа ежедневна визия. Но зад тази бродирана шапка, която харесвам толкова много, се крие една история. История за провал и научен урок.

В понеделниците винаги се събуждам с усмивка и надежда за една прекрасна нова седмица. Е, понякога нещата не се случват така, както на човек му се иска. В старта на новата седмица една рутинна фото сесия се превърна в малък кошмар. След като направих косата и грима си, се запътих към Bulgaria Mall, за да подбера тазседмичната визия. Но вдъхновението ми липсваше. Настроението ми бе допълнено и от ветровитото, мрачно и студено време. С Рон не успяхме и да намерим локация за снимки, която да удовлетвори въображението ни, а за капак Алекс също никак не бе в настроение. Всички се прибрахме в ужасно настроение, само за да разберем, че ужасното в случая бяха снимките. Тогава се зачудих кое е по-лошо? Да се върна обратно, да направя всичко отначало и да си науча урока или да откажа да призная провала.

Истината е, че можех да седна и да кача тези ужасни снимки, правейки компромис с нещо толкова важно за мен – качеството. Но това щеше да ме накара да се чувствам истински зле. Затова реших да прегърна неуспеха и да извлека позитиви от него. Защо ви разказвам това? Защото искам да ви припомня, че провалът е нещо хубаво. Той е пътят към успеха и развитието. Няма нищо лошо да започнете отначало. Просто трябва да приемете грешката, да запазите позитивното отношение, да си научите урока и да опитате пак. Неуспеха е възможност да се развиете. Припомняйте си, че „Успех е способността да преминаваш от един неуспех към друг без да губиш въодушевление.“ (У. Чърчил).

И така, на следващия ден сложих тази бродирана шапка и се престорих, че нищо не е било, но с няколко научени урока и взети бележки в главата. Надявам се резултатът да ви хареса. :)

Bulgarian Fashion Bloggers Denina Martin Embroidered Cap and Denim Jacket Embroidered Cap and Denim Jacket Wearing Embroidered Cap On the Move with Embroidered Cap and Denim Jacket Wearing Embroidered Cap Wearing Esprit Bag Embroidered Cap and Denim Jacket Wearing Embroidered Cap by Fashion Blogger

ESPRIT дънково яке   ESPRIT бродирана шапка   ESPRIT бял топ   ESPRIT свободни панталони   ESPRIT чанта с дълга дръжка 

Изброените артикули са налични в Bulgaria Mall.

А вие как се справяте с провалите? Вярвате ли, че неуспехите са пътя къ развитието?

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с

Bulgaria Mall logo

1 Comment
  • krogerfeedback.com

    Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog loading?

    I’m trying to figure out if its a problem on my end or
    if it’s the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

    юни 5, 2016 at 17:01 Отговор

Leave a reply