21 юли

БОХЕМСКО ЛЯТО ПО ЗАЛЕЗ СЛЪНЦЕ

Бохемско лято с Денина и Bulgaria Mall

Денина с рокля от Catty в Bulgaria MallВизия подходяща за вечерно излизане или сватба

Тази година най-романтичната от всички тенденции може би е бохемско лято. Вероятно това е и причината да я харесвам толкова много. Тя предполага да е решена в любимите ми меки и естествени нюанси, които оставят чувство за лукс и класа. А най-хубавото е, че можете да го постигнете на бюджет с тази прекрасна рокля от Catty в Bulgaria Mall. Изключително лека и толкова женствена, че няма как да не я обикнете. И защото бохемското го изисква, съчетах това съкровище със златни бижута и златиста чанта от Debenhams.

Мога да продължа да говоря за любовта си към тази рокля, ала е време да обявя победителя от играта ни с Bulgaria Mall. Но първо чувствам, че трябва да благодаря на всички ви за прекрасните и толкова мили пожелания. Изключително много ценя всяка една ваша дума и всяко едно ваше участие в играта. Направихте ме наистина щастлива! И така, късметлийката, която спечели 200 лева за шопинг с мен в Bulgaria Mall е Teddy100. Поздравления! А на всички останали мога само да кажа да не се разочароват и да бъдат на линия, защото през август готвим още изненади. Междувременно можете да се включите и в другата ми игра. Успех! :)

Визия на седмицата с Purely Me by Denina Martin и Bulgaria Mall Денина с чата на Red Herring от Debenhams Българският моден блогър Денина от Purely Me by Denina Martin Бохемска романтика при залез с българския моден блогър Денина  Бохемско лято с Денина и Bulgaria Mall Бохемски романс с Денина и Bulgaria Mall Бохемска рояля от Catty, стилизирана от Денина Мартин Бохемска рояля от Purely Me by Denina Martin

CATTY Рокля   PRONTA Бижута   RED HERRING Клъч (Debenhams)

Изброените артикули са налични в магазините на Bulgaria Mall.

Бохемско ли е вашето лято тази година? 

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с 

Bulgaria Mall logo

7 коментара
 • krogerfeedback

  What’s up mates, how is everything, and what you wish for to say about this piece
  of writing, in my view its in fact remarkable in favor of me.

  юни 5, 2016 at 20:29 Отговор
 • Краси

  Останаха ми очите и в модела и в роклята и в аксесоарите. Трябва подходяща фигура за тази красота обаче, а при мен тя за съжаление липсва, но пък ще се наслаждавам на твоите снимки :)

  юли 21, 2015 at 15:57 Отговор
 • Дени

  Уникална рокля!!! Може ли да попитам каква е цената й? Благодаря предварително

  юли 21, 2015 at 11:54 Отговор
 • cvetybaby

  Such a beautiful dress! You look stunning as usual <3

  xoxo
  cvety

  юли 21, 2015 at 09:25 Отговор

Leave a reply