Chateau-Copsa-Travel-Vineyard-Wine-Denina-Martin-11Denina Martin at Chateau Copsa Преди няколко дни бяхме на едно от най-приказните места, които сме посещавали в последно време. Казва се Шато Копса и е раят на винения туризъм в България.

С Рон никога не сме очаквали, че можем толкова да се влюбим в това място. Сега, след като се докоснахме до неговата магия, уверено можем да кажем, че определено има какво да обикнеш. Тишината, гледката, романтичните лозя, духа на сградата-замък, залезът, въздухът, виното – всеки един аспект допринася за невероятната атмосфера на Шато Копса.

Най-странното е, че преди трудно можеше някой да ме накара да вкуся вино. Съгласявах се само на червено. Това лято обаче нещо се промени и станах най-големия фен на всякакво вино – червено. бяло, розе… И така след като открих тези свои нови предпочитания, виненият туризъм ми стана на сърце. Можете да си представите как се наслаждавах на виното в Шато Копса. Като любими се очертаха Zeyla Muskat и Zeyla Sauvignon Blanc. Дори си взехме по една бутилка за вкъщи – да ни напомня за това райско кътче.

Що се отнася до визията, тук нося една от най-удобните си поли, жълт къс топ и клъч от  UPcycled Styles (използвайте кода PURELY ME за да вземете своите 30% отстъпка там). Това определено бе най-удобният ми вариант за разходка в Шато Копса по време на тези жеги. Скоро ще кача и втората визия от престоя ни там, където ще включа още снимки от самото шато.

Chateau-Copsa-Travel-Vineyard-Wine-Denina-Martin-13 Chateau-Copsa-Travel-Vineyard-Wine-Denina-Martin-9Chateau-Copsa-Travel-Vineyard-Wine-Denina-Martin-1Chateau-Copsa-Travel-Vineyard-Wine-Denina-Martin-14Chateau-Copsa-Travel-Vineyard-Wine-Denina-Martin-6Chateau-Copsa-Travel-Vineyard-Wine-Denina-Martin-7 Chateau-Copsa-Travel-Vineyard-Wine-Denina-Martin-8 Chateau-Copsa-Travel-Vineyard-Wine-Denina-Martin-2 Chateau-Copsa-Travel-Vineyard-Wine-Denina-Martin-5Chateau-Copsa-Travel-Vineyard-Wine-Denina-Martin-3 Chateau-Copsa-Travel-Vineyard-Wine-Denina-Martin-15

ZARA Пола (алтернатива) / ZARA къс топ (подобен) / Винтидж пръстен / STRADIVARIUS платформи (подобни) / UPcycled STYLES клъч (в зелено)

Можете ли да перепоръчате други подобни винени дестинации? 

Усмивки,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *