Fun-Colorful-Desigual-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-1

Ако има една марка, която изобразява света като цветно и забавно място, то това е Desigual. Пълна с артистизъм и веселие, нейният позитивизъм е силно заразен. След най-скорошната ми обиколка в   Bulgaria Mall, и аз се заразих с тези положителни и цветни вибрации, които лъхат от магазина. И ето ме пак – свободна, щастлива и влюбена в цветовете на живота.

Днешната визия е вдъхновена от закачливото настроение, което дрехите могат да внесат в ежедневието. Аз внесох такова в моето, като избрах пуловер с цветна бродерия и дискретни пайети върху нея. Под него заложих на дънкова риза, с един нюанс по-тъмна от дънките. Последните също са много впечатляващи със своите закчливи бродерии, които комбинират бунтарското със сладки и женствени мотиви. Определено не е традиционният деним, който имате в гардероба си. Визията от своя страна става още по-сладка в допълнение с тази бонбонена чанта, която веднага ми хвана окото в магазина.

 Fun-Colorful-Desigual-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-5 Fun-Colorful-Desigual-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-11 Fun-Colorful-Desigual-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-2 Fun-Colorful-Desigual-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-3 Fun-Colorful-Desigual-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-4 Fun-Colorful-Desigual-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-6 Fun-Colorful-Desigual-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-9 Fun-Colorful-Desigual-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-8 Fun-Colorful-Desigual-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-7 Fun-Colorful-Desigual-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-10

DESIGUAL пуловер / DESIGUAL риза / DESIGUAL дънки / DESIGUAL чанта / GUESS by Marciano очила

Изброените артикули са налични в Bulgaria Mall.

Мислите ли, че цветните дрехи повдигат настроението ви? Падате ли си по такива цветни и дори леко шантави колекции?  

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с

logo Bulgaria Mall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *