February favorites este lauder

Винаги съм си падала по козметиката, но след старта на блога нещата загрубяха, ако мога така да се изразя. Започнах да изпробвам най-различни продукти, стигайки до момент, в който мога да назова по няколко фаворита от категория. Затова и от време на време обичам да споделям какво ново има в чантичката ми с козметика. Днес ви разкривам няколко от моите февруарски фаворити, които можете да откриете в Debenhams в Bulgaria Mall.

Първи в списъка е фон-дьо-тенът Estee Lauder Double Wear – най-продаваният в света. Странно защо чак сега го откривам. Разбирам обаче защо е бестселър. Double Wear не оставя петна по дрехите ми и е наистина дълготраен. Вечер, когато почиствам лицето си, по тампончето забелязвам, че има доста от продукта. Освен това придава на кожата онзи естествен блясък, който така обичам.

Este Lauder Double wear foundation beauty product My Este Lauder the illuminator-radiant perfecting primer finisher

Идва и редът на базата. Наскоро открих и the Illuminator – праймър за перфектен блясък и завършек. Той хидратира, омекотява и озарява кожата, придавайки й естествена свежест. Друг любим продукт от списъка е червилото Pure Color Envy в цвят Rebellious Rose. Обикновено ползвам червени червила, но ми хареса да разнообразя ежедневието с такъв нежен нюанс. Препоръчвам и спиралата за мигли Sumptuous Infinite със силиконова четка. Винаги избирам силиконови четки, защото разресват миглите много добре.

My Este launder pure color envy lipstick February este lauder mascare

И не на последно място, новият Velvet Orchid Lumiere на Tom Ford. Ярък и бляскав подпис на ултра женственост. Новата интерпретация на класическата кадифена орхидея е цветно-ориенталска. Първото усещане е на смес от италиански бергамот, мандарина, мед и ром. В сърцевината обаче се усещат и нотки на роза, орхидея и жасмин на основата на сандалово дърво, ванилия и смирна. На думи е трудно да си го представите, но ако харесвате черната орхидея, вероятно ще харесате и тази. Да си остане между нас, но мисля да зарадвам майка ми за 8 март с него. Дано не прочете това. Дано никой от вас не й каже също. :)

Tom Ford velvet orchid lumiere fragrance Tom Ford fragrance velvet orchid lumiere beauty favorite My February beauty favorites Tom Ford velvet orchid lumiere fragrance

Пробвали ли сте някой от моите Февруарски Фаворити? Ако не, можете да ги изпробвате в Debenhams, Bulgaria Mall.

Усмивки,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *