Lollipop-Shein-lace-dress-upcycled-styles-Denina-Martin-1Lollipop-Shein-lace-dress-upcycled-styles-Denina-Martin-12

Не си спомням последния път, когато си купих близалка. Сигурно е било доста отдавна – в детството ми. Когато видях тази голяма близалка, изведнъж почувствах нужда да се поглезя с нещо цветно и сладко. Това си беше истински момент на радост, който ме върна в годините, когато мислех само за игри и забава. И тогава се замислих върху една теория за цветовете…

Цветовете играят така важна роля в света на едно дете, където всичко е с цветове на близалка. Те развиват сетивата и мозъчната им активност. Освен това и символизират позитивизъм, щастие и един по-добър свят. Колко важни са те  в техните животи! Но тогава защо започваме да ги пренебрегваме с времето? Защо се насочваме към по-тъмните нюанси, които символизират негативното и тъжното? Може би това, в което сме облечени, е израз на начина, по-който се чувстваме. Може би ежедневието ни е такова. Нямаше ли да е по-добре, ако сами правехме световете си по-цветни? Нямаше ли това да ни връща към хубавите спомени от детството и да разведри дните ни? Ще спра тук. Иска ми се да ви оставя малко материал за размсъл. :)

А що се отнася до тази визия, облечена съм в бяла дантелена рокля от SheIn, и дървени цветни гривни от UPcycled Styles. Последните са ръчно изработени и могат да се закупят с 30% отстъпка при покупка над $20 с кода PURELYME.

Lollipop-Shein-lace-dress-upcycled-styles-Denina-Martin-8

Lollipop-Shein-lace-dress-upcycled-styles-Denina-Martin-7 Lollipop-Shein-lace-dress-upcycled-styles-Denina-Martin-6 Lollipop-Shein-lace-dress-upcycled-styles-Denina-Martin-11 Lollipop-Shein-lace-dress-upcycled-styles-Denina-Martin-4 Lollipop-Shein-lace-dress-upcycled-styles-Denina-Martin-5 Lollipop-Shein-lace-dress-upcycled-styles-Denina-Martin-9 Lollipop-Shein-lace-dress-upcycled-styles-Denina-Martin-3

А каква е вашата теория за цветовете? Носите ли дрехи и аксесоари с цветове на близалка за по-добро настроение през деня?  

Цветни усмивки от мен,

Денина ♥

One comment

Reply

I must thank you for the efforts you’ve put in penning this site.
I am hoping to check out the same high-grade content from you later on as
well. In truth, your creative writing abilities has motivated me to get my very own blog now
;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *