В партньорство с SHEDD.

Shedd and Denina Martin Shedd 2016

Когато става въпрос за мода, всички имаме от онези покупки, за които съжеляваме. Покупки, които не харесваме, не се връзват с гардероба ни или не са ни по размер. Каквато и да е причината, не се колебайте да се освободите от всичко ненужно. Това ще ви освежи и ще ви даде пространство да дишате. Ако сте съгласни, прочетете моите съвети как да продаваме онлайн. Дрехите и аксесоарите са направени, за да се използват. Позволете им да имат по-добър собственик, ако вие не сте такъв. :)

ПОДГОТОВКА

Отделете всичко, което планирате за продан. Намерете всички липсващи части (дълга дръжка на чанта и други подобни), оригинална опаковка, етикети, гаранции – всичко, което пазите. Почистете аксесоарите и ако е неубходимо изперете дрехите. Никога не продавайте нещо мръсно и непочистено. Огладете при нужда. Всичко това ще ви помогне да продадете по-бързо и по-скъпо нещата си.

ОЦЕНКА

Разумната цена стои в сърцето на успешната продажба. Не продавайте твърде евтино или твърде скъпо. Най-добрият съвет е да прегледате как вървят цените в категорията на нещата, които продавате. Не пренебрегвайте и състоянието на вещите си – използвани, нови, с етикет и др.

СНИМКИ

Аз самата предпочитам автентични снимки, дори и когато продавам нещо чисто ново. Купувачът придобива по-добра представа, виждайки самия артикул, който се кани да закупи. Разбира се, снимките трябва да са ясни, чисти и направени през деня, когато има светлина. От личен опит съм забелязала, че по-примамливи за потребителите са снимки, чиито фон е изчистен и бял/светъл. Ако нямате такава плоскост, използвайте шал или чаршаф, но ги изгладете предварително. Изберете най-добрия ъгъл за заснемане и направете общ кадър. След това заснемете детайлите, включително и недостатъците. Не забравяйте да увеличите контраста и яркостта на кадрите си от телефона или чрез специално приложение като VSCO. Не прекалявайте. С филтрите също. Важно е снимките да изглеждат близки до реалността.

ЧЕСТНОСТ 

Описанието на артикулите трябва да бъде кратко, точно и ясно, но и честно. Това ще ви спести разправии с купувачите на по-късен етап. Освен това, ще си изградите репутация на честен и доверен продавач.

ГЪВКАВОСТ

Ако наистина искате да продадете нещо бързо, бъдете готов да преговаряте за цената. Понякога 5-10% биха помогнали много без да наранят бюджета ви, но със сигурност ще оставят купувача щастлив.

P.S.: В момента продавам тези #обувки Steve Madden (39 номер), този #шал Coccinelle и двата клъча. Всички тях ще  откриете в SHEDD под #deninamartin.

Shooting for Shedd Bulgaria Shedd Bulgaria

Какви съвети за успешно продаване онлайн можете да добавите вие? 

Усмивки,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *