Biker-Jacket-Ruffle-Dress-Mango-Rocker-Chic-Denina-Martin-2 Biker-Jacket-Ruffle-Dress-Mango-Rocker-Chic-Denina-Martin-1

В гимназията бях много запалена по рок шик стила. С времето се промених и бавно го загърбих. Но както в модата, така и в личните предпочитания – всичко се връща, а аз отново започнах да симпатизирам на този стил.

Всичко започна, когато си купих това яке. Вярвате или не, това е първото черно кожено байкър яке, което някога съм имала. Да, имала съм други черни кожени якета, но това е първото подобно. Макар пикът на този тип якета да бе преди 2-3 години, исках да се сдобия с него, защото вярвам, че е задължителна основа за всеки гардероб, непреходно е и приложимо в голям обхват от визии.

А роклята… Роклята ми е слабост заради тези така обични къдрички – толкова са романтични и женствени. Да не споменавам, че се сдобих наскоро и с риза с къдрички. Този сезон ще ги виждаме навсякъде и това много ми допада!

Biker-Jacket-Ruffle-Dress-Mango-Rocker-Chic-Denina-Martin-3 Biker-Jacket-Ruffle-Dress-Mango-Rocker-Chic-Denina-Martin-4Biker-Jacket-Ruffle-Dress-Mango-Rocker-Chic-Denina-Martin-9Biker-Jacket-Ruffle-Dress-Mango-Rocker-Chic-Denina-Martin-6 Biker-Jacket-Ruffle-Dress-Mango-Rocker-Chic-Denina-Martin-7Biker-Jacket-Ruffle-Dress-Mango-Rocker-Chic-Denina-Martin-5 Biker-Jacket-Ruffle-Dress-Mango-Rocker-Chic-Denina-Martin-8

А вие имате ли класическата основа за всеки гардероб – черно кожено байкър яке? Падате ли си по рок шик стила? 

Усмивки,

Денина ♥

SHOP THE LOOK

2 comments

Reply

I am really enjoying the theme/design of your web site.
Do you ever run into any internet browser compatibility issues?

A couple of my blog readers have complained about my website not working correctly in Explorer but looks great in Chrome.
Do you have any ideas to help fix this problem?

Reply

Дени, прекрасна си в тази рок шик визия, а роклята е великолепна!!!
http://www.skrinanababa.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *