Retro-Vibe-Down-Town-Denim-Shorts-Denina-Martin-4Retro-Vibe-Down-Town-Denim-Shorts-Denina-Martin-1

Предполагам си спомняте, че неотдавна прекарахме няколко дни в голф хотел в Пирин (цените са невероятни сега, така че ви съветвам да му хвърлите едно око). Вече публикувах две от визиите си там (тук и тук). А тази като трета и последна определено не ми е по-малко любима. Всъщност тази визия с ретро настроение от 70те се е превърнала в една от най-носените ми. Ежедневна, удобна, актуална и в любимата ми цветова палитра, тя събира на едно място всичко, което харесвам.

Ако трябва да си кажа честно, преди бях доста скептична що се отнася до дънки с висок джоб. Изглеждаха ми много старомонди и не смятах, че въобще изглеждат добре на някого. Очевидно нещата се променят. Тези къси дънкови панталони от MANGO ми допаднаха страшно много, след като разбрах колко приятен и женствен действително е повдигащият им ефект. За пореден път си напомних – никога не казвай никога…

Що се отнася до топа, няма какво да кажа за леката материя, от която е направен и която ми е толкова неубходима в горещините. А цвят горчица ще продължи да бъде актуален и през Есен/Зима 2015, така че ще смело ще си го включвам и в есения гардероб. Същото важи и за тънкото коланче и чантата в цвят камел/тиква. Късметлии сме ние любителите на визиите с ретро настроение от 70те – ще продължим да им се наслаждаваме и през идния сезон.

Retro-Vibe-Down-Town-Denim-Shorts-Denina-Martin-2 Retro-Vibe-Down-Town-Denim-Shorts-Denina-Martin-3 Retro-Vibe-Down-Town-Denim-Shorts-Denina-Martin-6 Retro-Vibe-Down-Town-Denim-Shorts-Denina-Martin-7 Retro-Vibe-Down-Town-Denim-Shorts-Denina-Martin-5 Retro-Vibe-Down-Town-Denim-Shorts-Denina-Martin-10 Retro-Vibe-Down-Town-Denim-Shorts-Denina-Martin-8 Retro-Vibe-Down-Town-Denim-Shorts-Denina-Martin-13 Retro-Vibe-Down-Town-Denim-Shorts-Denina-Martin-11Reto VibeRetro-Vibe-Down-Town-Denim-Shorts-Denina-Martin-14 Retro-Vibe-Down-Town-Denim-Shorts-Denina-Martin-12

А вие гмурнахте ли с в 70те това лято? Или може би планирате през есента? Ако се нуждаете от допълнително вдъхновение, прегледайте тези две визии тук и тук.

Усмивки,

Денина ♥

5 comments

Reply

I know this site presents quality depending posts and other material, is there any other web page which presents such data in quality?

Reply

Много красиво място, определено идеално за фотосесия в стил 70те. Аз не съм най-големият фен на този тренд, но при теб изглежда страхотно :)
хх
cvetybaby.com

Reply

Благодаря, Цвети! :)

Reply

Здравей!
Прекрасна визия отново! Поздравления!
Мога ли да попитам къде са направени снимките, мястото изглежда чудесно!

Поздрави,
Христина Христова

Reply

Христина, някакси съм пропуснала коментара ти. Моля да ме извиниш за това! Снимките са направени в Pirin Golf & SPA – мястото е прекрасно за отдих в планината и в момента има много достъпни оферти за посетители.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *