DAMASCENA WIN A FREE PASS ROSE FESTIVAL DENINA MARTIN

Досега съм правила игри с награди, но никога не съм ви давала възможност да спечелите преживяване. Като човек, който обожава да пътува и изследва различни култури и традиции, съм щастлива да ви дам възможността да СПЕЧЕЛИТЕ ПРОПУСК ЗА ФЕСТИВАЛА НА РОЗАТА (за двама) в Етнографски Комплекс Дамасцена, Скобелево.

Миналата година ви разказах за Фестивала на Розата в моя роден град Казанлък. Всяка година можете да станете свидетели на пищните празненства по повод празника, но ще се наложи да си проправяте път измежду немалка тълпа. Съвсем наблизо Етнографски Комплекс Дамасцена в село Скобелево също организира свои чествания за ограничен брой посетители, давайки им уникалната възможност да се докоснат до розобера и розопроизводството, да вкусят розови продукти и да се потопят в автентичната атмосфера с богата програма от традиционни ритуали.

Етнографски Комплекс Дамасцена е семейна дестиларна, разположена в подножието на Стара Планина в сърцето на Розовата долина. Те произвеждат розово и други масла, както и флорални води, за които вече ви разказах неотдавна.  Освен тях, те произвеждат и собствена козметична линия от натурална Розова козметика.

Тази година пикът на празника на Розата се пада на 5 юни (Неделя). За да спечелите ПРОПУСК ЗА ФЕСТИВАЛА НА РОЗАТА  ЗА ДВАМА в Етнографски Комплекс Дамасцена, следвайте стъпките в приложението по-долу. Всяка стъпка ви носи 1 точка, а последната цели 5. Колкото повече точки натрупате, толкова повече участия имате в играта, с което шансът ви се увеличава. Ако сте изпълнили предварително някое от условията, е неубходимо отново да се отбележите чреж приложението, за да се зачита участието ви. Включвайки се в играта, се съгласявате с неините правила и условия.

[eltd_separator class_name=““ type=“normal“ position=“center“ color=““ border_style=““ width=““ thickness=““ top_margin=““ bottom_margin=““]

WIN A FREE PASS FOR TWO at Ethnographic Complex Damascena / СПЕЧЕЛИ БЕЗПЛАТЕН ПРОПУСК ЗА ДВАМА в Етнографски Комплекс Дамасцена

Късмет! С най-голямо желание очаквам да видя някой от вас там!

Денина ♥

One comment

Reply

Hi Dear, are you truly visiting this site daily, if so after
that you will without doubt take nice experience.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *