White-Jeans-and-Grey-Fedora-Denina-Martin-1 White-Jeans-and-Grey-Fedora-Denina-Martin-2

Днес реших да повдигна темата за пречупване на модните табута. Като за начало,  табу е разбирането, че нещо е нередно или неподходящо. В света на модата десетилетия наред  са царували редица табута като да не комбинираш розово и червено, кафяво и черно, палто с по-къса рокля и много други. Повечето от тези вече не са актуални, макар все още да има хора, които ги следват. 

Аз самата преди също съобразявах облеклото си с редица табута. Модният блогинг обаче ме научи да съм по-смела, когато става въпрос за дрехи и аксесоари. Преди никога нямаше да сложа бели дънки по това време на годината, защото те са предназначени за пролетта и лятото. Изглеждаха ми неподходящи за всеки друг сезон. Но нека бъдем честни – бялото изглежда стилно през всеки сезон. Няма нищо лошо да заложите на бяло през есента или зимата. Най-ключовото нещо тук е да не се притеснявате от хорското мнение. Важното е да се чувствате спокойни, удобно и на място. 

Моето пречупване на модните табута тук се състои именно в бялото. Дънките и обувки съчетах с една любима тенденция за сезона – поло пуловерите. Сивата палитра бе допълнена от шапката, а за контраст добавих синьо сако. И понеже обичам принтове, допълних с малък клъч в туийд шарка. Така лесно и без никакви притеснения наруших това табу и се чувствах невероятно. 

White-Jeans-and-Grey-Fedora-Denina-Martin-3 White-Jeans-and-Grey-Fedora-Denina-Martin-7 White-Jeans-and-Grey-Fedora-Denina-Martin-8 White-Jeans-and-Grey-Fedora-Denina-Martin-6 White-Jeans-and-Grey-Fedora-Denina-Martin-11 White-Jeans-and-Grey-Fedora-Denina-Martin-4 White-Jeans-and-Grey-Fedora-Denina-Martin-9 White-Jeans-and-Grey-Fedora-Denina-Martin-10

BERSHKA бели дънки (подобни) / H&M сако (подобно) / MANGO пуловер поло / RESERVED шапка (подобна) / ACCESSORIZE гривна (подобна) / MANGO клъч / MOHITO обувки (алтернативен вариант)

А вие как се чувствате, когато става въпрос за пречупване на модните табута? Има ли такива, които следвате? 

Усмивки,

Денина ♥

2 comments

Reply

Hi there everyone, it’s my first go to see at this web page, and paragraph
is actually fruitful for me, keep up posting these articles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *