В партньорство с Bulgaria Mall.

Desigual dress Michael Kors back pack Denina Martin

Остава по-малко от седмица до Хелоуин. Празникът се превърна в доста популярен по цял свят и това е видимо. Ако не сте от хората, които са прекалено завладяни от тази Американска традиция, то тази публикация е за вас.

Тази година Хелоуин (31.10) се пада в понеделник – най-лошият ден от седмица според… повечето хора. Шансовете да сте на работа до късно са доста големи. Както и тези да се присъедините към някое тематично парти, точно след като свърши смяната ви. Едва ли ще имате голямо желание да се обличате като Аватар, русалка или герой от Game of Thrones. Моето предложение за вас е да заложите на едно практично решение за Хелоуин. Просто заложете на нещо носимо, с което да сте (евентуално) през деня и добавете неубходимите аксесоари или грим. Дали ще сте дявол, котка или мистеризно момиче, намерете най-лесния начин да постигнете търсената тема и го направете.

Честно казано, намирам харченето на твърде много пари за Хелоуин парти за напълно ненужно. Предпочитам да инвестирам в нещо, което да продължа да нося и след това – като тозя рокля на Desigual. Последната е идеална за повода, защото лесно може да се превърне в основа за хелоуинска премяна с маска или страшен грим. Основа, която ще си остане ценно съкровище и за други поводи – било то ежедневни и не само.

Desigual dress autumn 2016 Desigual dress Michael Kors back pack autumnDesigual dress Michael Kors back pack autumn Halloween creepy 2016 Desigual dress Michael Kors back pack mask autumn 2016 Desigual dress Michael Kors back pack HM mask autumn 2016 H&M mask autumn 2016 Denina Martin H&M mask autumn 2016

DESIGUAL рокля / MICHAEL KORS раница (Scandal) / H&M пръстен / H&M домино маска

Изброените артикули са налични в Bulgaria Mall.

Ще празнувате ли Хелоуин? Решили ли сте какво ще бъдете тази година? 

Усмивки,

Денина ♥

Shop the Look

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *