Vienna-Grey-Coat-Deniel-Wellington-December-Denina-Martin-2Vienna-Grey-Coat-Deniel-Wellington-December-Denina-Martin-3

Спомняте си, че бяхме във Виена в началото на декември. Вече споделих някои от преживяванията ни включително посещението ни в двореца Белведер и Коледните базари. Покрай  лудницата около празниците реших да отложа тази публикация за новата година. Ето я и нея – последната Виенска визия, която снимахме по време на пътуването си.

Виена беше мечта, но никога не съм очаквала, че ще е чак толкова прекрасно. Завладяващият аристократизъм, исторически значимата културна среда и градската спретнатост на града така добре се преплитат, че с Рон заобичахме Виена безумно много, въпреки студа и преобладаващо мрачното време. Този ден с него се разхождахме из главните улици. Посетихме най-старата и известна шоколадова фабрика, Cafe Museum (където Климт и други значими фигури са пили кафето си), музея на История на Изкуството, Двореца Хофбърг, старинната Австрийска библиотека и други. Бях впечатлена от архитектурата и старинните, а така добре изглеждащи трамваи. Толкова още неща превзеха вниманието ми, че предпочитам да ви ги спестя. Нека отидете сами и се уверите за какво говоря.

Да се върнем на самата модна тематика. За мен най-впечатляващото нещо от последната Виенска визия, както е нарекох, е черната панделка. Реших да експериментирам и прикрепя малка черна панделка за коса в кадифе за черно тънко шалче. Резултатът бе доста добър, предвид колко женствени и актуални са панделките. Самият контраст черно и бяло също допринесе за внасянето на стил. Част от него бе и панталонът с висока талия от H&M, който страшно много нося сега и който вече ви показах веднъж тук. Противно на лятното ми настроение, когато напълно отказвах да нося черно, сега изведнъж започнах пак да залитам по него. Колко бързо се променят предпочитанията на човек и как се влияят от средата и времето…

Vienna-Grey-Coat-Deniel-Wellington-December-Denina-Martin-4 Vienna-Grey-Coat-Deniel-Wellington-December-Denina-Martin-5 Vienna-Grey-Coat-Deniel-Wellington-December-Denina-Martin-1 Vienna-Grey-Coat-Deniel-Wellington-December-Denina-Martin-6 Vienna-Grey-Coat-Deniel-Wellington-December-Denina-Martin-7 Vienna-Grey-Coat-Deniel-Wellington-December-Denina-Martin-8 Vienna-Grey-Coat-Deniel-Wellington-December-Denina-Martin-9 Vienna-Grey-Coat-Deniel-Wellington-December-Denina-Martin-10

ONLY палто / H&M панталони (подобни) / H&M панделка (подобна) / ESPRIT поло пуловер (подобен)DANIEL WELLINGTON часовник (използвайте кода ‘denina’ за -15% и безплатна доставка)

Харесвате ли тенденцията с черните панделки, дами? 

Усмивки,

Денина ♥

Shop the Post

One comment

Reply

Hello, I read your blog on a regular basis. Your writing
style is witty, keep it up!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *