2016 in restrospect

Последният ден от годината е. Денят, когато си даваме равносметка за изминалите 366 дни и благодарим за всичко, което ни се е случило, както и за онова, което ни е подминало. 2016 бе много хубава година за мен и Рон. Имахме шанса да срещнем страхотни хора, да създадем приятелства. Пътувахме и научихме много нови неща. Разбира се, срещнахме и много трудности, за които почти никога не споделям с вас.  

2016 in restrospect Deichmann best of 2016

ПЪСТРАТА ЗЛАТНА КАЛИНКА НА FREYWILLE / ЛЮБИМИТЕ ЧЕРВЕНИ САНДАЛИ НА ВИСОК ТОК

Повечето от вас смятат, че с Рон живеем в приказка. Истината обаче е, че не сме нищо по-различно от вас. Имаме своите силни и слаби моменти, сблъсквайки се често с трудности. Разочароваме се, викаме, плачем (всъщност… предимно аз плача…), защото животът не е розов. Но се стараем да го направим с розов отенък. Никога не споделяме трудностите си, именно защото не искаме да ви натоварваме. Искаме да споделяме красивото от живота, за да ви вдъхновим и направим по-позитивни. Аз искрено вярвам, че колкото повече се фокусираме върху хубавите неща, толкова повече те ще ни сполитат. Ще продължа да вярвам в това и през 2017-та. Ще продължа и да ви го напомням чрез работите си.“

Best of 2016

ЛЯТОТО НЕ Е ЛЯТО БЕЗ СЛАДОЛЕД

През годината публикувахме 120 публикации (24о, ако броим двуезичността на сайта). В тях вложихме много любов и желание, но някои от тях ни останаха по-скъпи от други. Затова и днес хвърляме поглед към 2016, споделяйки най-любимите ни постове.

Bulgaria Mall Best of 2016 Greece Best of 2016

РОКЛЯ С КЪДРИ / БОНБОНЕНИЯТ БАНСКИ НА TRIANGL

През 2016 имахме удивително лято. Пътувахме в страната и извън нея. С Рон сме изключително благодарни за тези възможности, защото те ни карат да се чувстваме живи. Знаете, пътуването е единственото нещо, което купуваш и те прави истински богат. :)

2016 in restrospect

АКЦЕНТИ ОТ МЪНИСТА

Happy Moments with H&M Conscious Exclusive 2016

ЕДНА ЕКО РОЗОВА РОКЛЯ

Summer best of 2016

SMOOTH OPERATOR И ГРАФИТИ

Тази година Рон се появяваше и по-често на блога. На мен лично това много ми хареса, но продължавам да смятам, че той ме снима най-добре. Дори се шегувахме, че трябва да се клонира, за да може да изпълнява всички роли.

Best og Benetton 2016 Love 2016 Freywille

ТОПЛИ ПЛЕТИВА / БУКЕТ ОТ МЕЧТИ

Mercedes GLC Best of 2016

ЕДНОДНЕВНО ПЪТЕШЕСТВИЕ С MERCEDES BENZ

Fields Of Gold Gingham Skirt Hay Denina Martin Denina Martin Wearing Black Swimwear

ПОЛЕ ОТ ЗЛАТО / КАК ДА ИЗБЕРЕМ БАНСКИ КОСТЮМ

Едно от най-прекрасните преживявания на 2016-та бе пътуването ни до Малта. Там прекарахме няколко незабравими дни с моята безкрайно скъпа приятелка Силвия. Всъщност, докато разглеждах снимките от пътуването ни до Комино, ми се доплака. Доплака ми се, защото прекрасно си спомням всяка секунда, докато плувах във Blue Lagoon – последното ми морско изживяване преди да дойде зимата. Толкова ми липсва лятото и морето…

Malta best of 2016

ОПОЗНАЙ МАЛТА: ПЪТЕШЕСТВИЕ ДО КОМИНО

Freywille Best of 2016

МАГИЯТА НА PHARAOH

MDL best of 2016 MDL best of 2016

МОМИЧЕШКИ ШИК

HM Best of 2016

H&M Studio AW16: ФОЛКЛОРЕН РОМАНС

2016-та беше хубава и много интересна година. Благодарни сме за всичко, което ни даде тя. Ще попитате какво си пожелаваме за 2017-та? Възможности. Пожелаваме си възможности да пътуваме, да научаваме нови неща, да срещаме нови хора, да откриваме нови светове. Това ни прави щастливи. Пожелаваме същото и на вас! Живейте с мисълта и вярвайте, че живота ще ви поднася възможности постоянно. Вашата единствена задача е да се възползвате от тях.

Freywille Best of 2016 Borovetz best fo 2016

ЗЛАТНИЯТ БЛЯСЪК НА МОНЕ МОЕТО МАЛКО СЛЪНЦЕ

Благодаря ви, че споделихте още една година с нас! Вече нямаме търпение да видим какво ще донесе новата.   

Ще се видим отново през 2017-та!

С много, много любов! 

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *