Pepe-Jeans-Shopping-The-Sales-Green-Biker-Bulgarian-Mall-Denina-Martin-2Pepe-Jeans-Shopping-The-Sales-Green-Biker-Bulgarian-Mall-Denina-Martin-3Pepe-Jeans-Shopping-The-Sales-Green-Biker-Bulgarian-Mall-Denina-Martin-4Pepe-Jeans-Shopping-The-Sales-Green-Biker-Bulgarian-Mall-Denina-Martin-5

Сезонът на намаленията все още е тук и намирането на изгодни съкровища все още не е невъзможно. След обиколка по магазините на Bulgaria Mall определено мога да го потвърдя. За тазседмичната визия от рубриката ни се спрях на Pepe Jeans London и комбинирах визия, характерна за марката и намалена!

В този контекст, реших да изброя и няколко съвета, които да направят любимото пазаруване по време на намаления по-приятно и по-ползотворно. Те ще са ви полезни, както за периодите на сезонни намаления, така и за частичните намаления през годината. Ето как да вземете максимума от тях:

Решете какво наистина ви е неубходимо. Конкретен и добре обмислен подход ще намали значително напразното лутане.

Изберете най-подходящото и удобно време. Ако сте притиснати от времето, това ще създаде допълнително напрежение и няма да помогне при взимането на добри решения. Точно поради тази причина, също не ходете на шопинг, когато сте гладни, изморени, нервни, самотни или отегчени.

Облечете се удобно. Тази грешка съм я правила достатъчо много пъти. Резултатът е липса на желание да пробвам каквото и да било. Точно тук идва и следващият съвет…

Винаги пробвайте преди да купите. Ако нямате време, проверете поне каква е политиката за връщане на артикули.

Заложете на точния размер или пък не. Ако нещо много ви харесва, но е голямо, почти винаги може да бъде корегиран размерът. Случаят не е същият с по-малките размери обаче.

Пазарувайте в четвъртъците и петъците. Повечето търговци стартират намаленията точно преди уикенда. До неделя шансовете да откриете това, което търсите обаче, значително намаляват.

Питайте. Служителите в магазините са там, за да ви помогнат и ще ви насочат по-добре, отколкото си мислите.

Проверявайте пробните. Доста често там се крие номерът, който ви трябва.

Предпочитайте качеството пред количеството. Сезонът на намаленията е идеалното време да си купите качествени стоки на добри цени. Те имат повече живот в себе си и обикновено изглеждат по-добре като това яке от Pepe Jeans.

Имайте предвид сезона. Обикновено обичам да пазарувам намаленията с перспектива за идния сезон. Това не е правило, тъй като търговците правят сезонни намаления около два месеца преди да е свършил самият сезон. 

 Pepe-Jeans-Shopping-The-Sales-Green-Biker-Bulgarian-Mall-Denina-Martin-1 Pepe-Jeans-Shopping-The-Sales-Green-Biker-Bulgarian-Mall-Denina-Martin-7 Pepe-Jeans-Shopping-The-Sales-Green-Biker-Bulgarian-Mall-Denina-Martin-6

 [red_button url=“#“ style=“grey“ size=“small“ type=“square“ target=“_blank“] PEPE JEANS LONDON топ [/red_button] [red_button url=“#“ style=“grey“ size=“small“ type=“square“ target=“_blank“] PEPE JEANS LONDON дънки [/red_button] [red_button url=“#“ style=“grey“ size=“small“ type=“square“ target=“_blank“] PEPE JEANS LONDON кожено яке [/red_button] [red_button url=“#“ style=“grey“ size=“small“ type=“square“ target=“_blank“] MICHAEL KORS чанта (Scandal) [/red_button]

Изброените артикули са налични в Bulgaria Mall.

Имаме ли някой полезен съвет, който можете да добавите към тези? 

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с

logo Bulgaria Mall

One comment

Reply

Wow, marvelous blog layout! How long have you been running
a blog for? you made running a blog glance easy. The overall look of your site is magnificent,
let alone the content!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *