#1 Bulgarian blogger Folli Follie accessories Folli Follie accessories

Декември е сезонът на празненствата и по всяка вероятност неведнъж ще ви се наложи да останете навън след работа. Именно затова ви представям лесен начин да преобразите със силата на аксесоарите скучното офис облекло в готина вечерна визия.

Строгата елегантност и умереност в работното облекло може да ви се струва като минус, но всъщност е страхотна възможност да експериментирате смело с аксесоарите. Така направих и аз. Избрах атрактивен клъч с бляскави детайли, който да внесе парти дух. Бялата риза раздвижих с обемна висулка. A oстаналите бижута подбрах така, че да са също толкова бляскави и празнични. Всички те са част от новата сребърна колекция на Folli Follie. И така в няколко лесни стъпки постигнах бърза и страхотна визия в духа на актуалното „от работа на парти“.

Тази статия се появи първоначално в Момичетата от Града. Тук и тук можете да разгледате още две мои гост-публикации в онлайн изданието. 

Folli Follie accessories Folli Follie accessories Folli Follie accessories Folli Follie accessories watch Folli Follie accessories Folli Follie accessories

А вие как преобразявате офис визията си в парти визия?

Усмивки,

Денина ♥

Още предложения от Folli Follie

Shop the Look

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *