Loreal pro fiber therapy mr snips Loreal pro fiber therapy Denina Martin

Не се подлагам на терапията на L’oreal Pro Fiber за първи път и със сигурност няма да е за последен.  

Преди няколко седмици се подложих на терапия за коса от L’oreal Pro Fiber в салона на Mr.Snips. Това е програма, която активно възстановява увредената коса. Програма, която започва в салона и продължава вкъщи. Резултатът е отново бляскава коса, мека и сатенена. Точно като току що израстнала коса. Ако привлякох вниманието ви, ето в какво се състои процедурата.

В салона:

Този ден бях в салона на Mr.Snips и готова да отдам нужното време и грижа за косата си. Като за начало Мони и Вили направиха оценка на състоянието на косата ми. Констатираха, че косата ми не е много увредена, но се нуждае от малко по-силна грижа заради кичурите и сравнително честата употреба на сешоар и преса. Избраха серията RESTORE – тази в зелената опаковка.

Вили изми косата ми внимателно и нанесе концентратът RESTORE. След това нанесе и маската от серията, която да омекоти кутикула и добави блясък. Прекарах следващите 20 минути разглеждайки  в Instagram. :) Чакането мина бързо и бе последвано от повторно измиване. За финал, Мони пое нещата в свои ръце и стилизира косата. Резултатът е видим.

Вкъщи:

За да запазя блясъка и мекотата по-дълго, вкъщи продължих да използвам серията RESTORE – шампоан, маска за коса и емулсия от серуми. Трябва да ви кажа, че си е голямо удоволствие. Ароматът на Pro Fiber е невероятен! Освен това, на всяко четвърто измиване заменям маската с ампула, за да направя ефекта от процедурата още по-дълготраен.

КАТО ДОПЪЛНЕНИЕ: Към добре познатите три серии на Pro Fiber – REVIVE, RESTORE и RECOVER, тази година от L’oreal Professionnel пуснаха и четвърта – RECREATE за изтъняла от увреждане коса. Консултирайте се с вашия L’oreal Professionnel специалист, за да установите състоянието на косата си и съответно изберете най-подходящата терапия Pro Fiber. Ще останете очаровани. :) 

Loreal pro fiber therapy fashion bloggerLoreal pro fiber therapy Loreal pro fiber therapyLoreal pro fiber therapy 2016 Loreal pro fiber therapy Loreal pro fiber therapy 2016 blogger Loreal Pro Fiber therapyDenina Martin loreal pro fiber therapy Loreal pro fiber therapyBeautiful Denina Martin Loreal pro fiber therapyLoreal Pro FiberLoreal Pro Fiber and Denina Martin

Пробвали ли сте продуктите на L’oreal Pro Fiber досега? Какви са вашите впечатления? Ако не сте, не се притеснявайте да ме попитате, в случай че съм пропуснала нещо.

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с L’oreal Professionnel 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *