Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-4 Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-5

Ако има един бранд, който се вписва идеално в дефиницията на лежерно, то това определено е Pepe Jeans London. Някак умело успява да комбинира небрежното и бунтарското с класически стилното, добавяйки и комфорт към тях. А що се отнася до колекция Пролет / Лято 2016, всичко в нея е толкова умерено и приятно. Отне ми точно секунда да разпозная небрежното и ежедневното си „Аз“.

Лежерните визии трябва да ни карат да се чувстваме удобно в кожата си, но и все пак да изглеждаме стилни и някак женствени. Вчера, когато влезнах в магазина на Pepe Jeans в Bulgaria Mall, си набелязах поне 8 такива неща, 4 от които ви показвам днес. Просто се влюбих в новата колекция – вдъхновени от 70-те модели, но въпреки това кореспондиращи със съвремието; велур в различни цветове; дънки в идеална кройка; закачливи принтове; всичко! Съчетанието, на което се спрях за днес, е чудесен микс от ежедневен шик и актуален ретро стил. Прекрасна алтернатива за време с приятели, а защо не и в SOHO Café? Между другото, ако не сте го посещавали досега, ви съветвам да му дадете шанс. Атмосферата е много уютна, гостоприемна и същевременно просторна. А и гледката към Витоша не е за изпускане!

Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-9Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-10Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-3 Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-2Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-7Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-6 Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-1

PEPE JEANS Велурено яке / PEPE JEANS Дънки / PEPE JEANS  Флорална риза / PEPE JEANS Чанта / PEPE JEANS Колан

Изброените артикули са налични в Bulgaria Mall.

Видяхте ли вече новата колекция Пролет / Лято 2016 на Pepe Jeans? 

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с

logo Bulgaria Mall

 

SHOP THE LOOK

One comment

Reply

Hi there to every one, the contents present at this web site
are really amazing for people knowledge, well, keep up the nice
work fellows.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *