В партньорство с Bulgaria Mall.

HM outfit for Fall 2016 Denina Martin H&M outfit

През последните няколко месеца все повече се говори за една промяна в тенденциите. Краят на скини дънките дълго време бива обсъждан и предричан от много „модни институции“. Въпреки това, моята гледна точка е различна.

Преди няколко дни четох статия, която убеждаваше читателя, че т.н. „модистки“ захвърлят своите скини дънки и вместо тях носят само панталони с контрастна лента по дължина. Това може и да е тенденция за сезона, но ме съмнява да успее да се задържи по-дълго от властващите години наред дънки с тясна кройка.

Последните са ключова част от женския гардероб от около десетилетие вече. От това, което съм чела, продажбите им също го показват. Въпреки че и дизайнери, и търговци се опитват да наложат най-различни модели (boyfriend, mom и какви ли още не…), те продължават да предлагат скини дънки, защото са купувани и носени. Аз самата съм пробвала какви ли не модели, но истината е, че повечето от актуалните предложения подхождат предимно на високи хора. И така скини дънките си ми остават най-любими и то по редица обесними причини. Изглеждат шик; могат да се съчетават, както в спортен, така и в елегантен стайлинг; подчертават женствените извивки; изглеждат добре с почти всякакви обувки. В контекста на наближаващата зима, те са и най-добрата алтернатива за ботуши. Но най-голямото им предимство е това, че вече свикнахме твърде много с тях. Наричам ги дънките на 21 век и засега определено не планирам да ги захвърлям.

HM Fall 2016 Denina Martin infinity tower 20161003-dsc_4645 HM- outfit 2016 HM 2016 20161003-dsc_4650

H&M сако / H&M риза / H&M скини дънки / PRONTA чанта / H&M обеци

Изброените артикули са налични в Bulgaria Mall.

А вие на какво мнение сте? Идва ли краят на скини дънките за вас или не планирате да се отказвате от тях?  

Усмивки,

Денина ♥

Shop the Look

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *