Christmas-Spirit-of-Vienna-Christams-Markets-Denina-Martin-Purely-Me-3Christmas-Spirit-of-Vienna-Christams-Markets-Denina-Martin-Purely-Me-2

В началото на декември бяхме във Виена, както вече споделих в първата си публикация от това пътуване. Една от основните причини да посетим този град по това време на годината е Коледният дух там. Замайващо украсен и осветен, градът впечатлява още повече и с Коледните си базари.

От средата на ноември до Коледа малки дървени къщички, сформиращи цели мини-селца, придават допълнителна романтика на Виена. Ситуирани на най-красивите площади в града, ароматът на топъл пунш, прясно изпечен хляб и сладки се носи из целия град. Изобилието от ръчно правени декорации и играчки, греяно вино, топли супи в купичка от хляб и още много други  обогатяват Коледната атмосфера така прекрасно и карат човек да се чувства толкова празнично.

Във Виена посетихме доста голям брой Коледни базари включително и най-известните до Кметството, Двореца Шонбрън, Двореца Белведер и Музея на историята и изкуството. Наш сигурен фаворит обаче си остана този пред Кметството. Някакси сградата стоеше толкова величествено и омайно в духа на Коледата – сякаш е част от някаква приказка.

И тъй като чувство не може да бъде описано, както преживяно и усетено, ви пожелавам следващата Коледа да имате възможността да посетите Виена. Това е един от най-красивите Коледни градове в света според Travel Channel и според мен също!

Christmas-Spirit-of-Vienna-Christams-Markets-Denina-Martin-Purely-Me-4 Christmas-Spirit-of-Vienna-Christams-Markets-Denina-Martin-Purely-Me-7 Christmas-Spirit-of-Vienna-Christams-Markets-Denina-Martin-Purely-Me-6 Christmas-Spirit-of-Vienna-Christams-Markets-Denina-Martin-Purely-Me-5 Christmas-Spirit-of-Vienna-Christams-Markets-Denina-Martin-Purely-Me-1 Christmas-Spirit-of-Vienna-Christams-Markets-Denina-Martin-Purely-Me-8 Christmas-Spirit-of-Vienna-Christams-Markets-Denina-Martin-Purely-Me-9 Christmas-Spirit-of-Vienna-Christams-Markets-Denina-Martin-Purely-Me-10 Christmas-Spirit-of-Vienna-Christams-Markets-Denina-Martin-Purely-Me-12 Christmas-Spirit-of-Vienna-Christams-Markets-Denina-Martin-Purely-Me-13 Christmas-Spirit-of-Vienna-Christams-Markets-Denina-Martin-Purely-Me-11

MANGO пуловер (намален) / STRADIVARIUS бежови дънки (подобни) / Яке (подобно и намалено) / NEW LOOK ботуши над коляното / MANGO чанта (намалена) / Шал (подобен) / TERRANOVA шапка (подобна)

Кой е любимият ви Коледен град? Били ли сте във Виена по време на празниците? 

Весели празници от мен, приятели!

Денина ♥

2 comments

Reply

If you are going for best contents like I do, only go to see
this site everyday for the reason that it offers feature
contents, thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *