Benettom-Furla-Autmn-Outfit-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-2

Benettom-Furla-Autmn-Outfit-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-6

Преди модата включваше онзи момент, при които дрехи и аксесоари си пасваха и приличаха значително. Преди прекарвахме часове в търсене на чанта, чийто цвят да отговаря напълно на цвета на новите ни обувки. Жените често произнасяха думи от типа: „Не мога да сложа тези сребърни обеци, защото колието ми е златно!“. Е, нещата се променят и така трябва. В днешно време ключът към стилната визия се крие във фразата „Кажи не на еднаквите и твърде приличащи си елементи!“

Без съмнение модата е изкуство. Но в света на изкуството шедьоврите са някак неперфектни, асиметрични, неравномерни и включващи разообразие от цветове, форми и настроение. Ако желаете визиите ви да са малки шедьоври, то по-добре да се разграничите от всички тези старомодни виждания, които включват думата „еднакво“. Истината е, че колкото повече елементите от визията ви си приличат, толкова по-насилен и нестилен е аутфитът ви. Разбира се, изключения винаги има, но все пак помнете при следващото пазаруване – ключът към стилната визия е в различното, самостоятелното и нееднаквото. Като в природата – нищо не се повтаря, но пък всичко е толкова красиво! Просто бъдете смели и не залагайте само на сигурното.

Що се отнася до днешното предложение от мен и Bulgaria Mall, тук едно с едно еднакво няма. Роклята с принт от United Colors of Benetton няма цвят горчица по себе си, но въпреки това си пасва идеално с пуловера. Неутралната чанта FURLA е твърде различна от всичко останало, но това си е много добре даже, нали? :)

Benettom-Furla-Autmn-Outfit-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-7 Benettom-Furla-Autmn-Outfit-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-4 Benettom-Furla-Autmn-Outfit-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-1Benettom-Furla-Autmn-Outfit-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-8Benettom-Furla-Autmn-Outfit-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-5

UNITED COLORS OF BENETTON рокля / UNITED COLORS OF BENETTON пуловер /] FURLA чанта / FURLA гривни / FURLA колие

Изброените артикули са налични в магазините на Bulgaria Mall.

 

Ще използвам възможността да ви предизвикам да избягвате думата „еднакво“ във визиите си тази седмица. Ще приемете ли предизвикателството? 

Усмивки,

Денинa ♥

*В партньорство с

Bulgaria Mall logo

One comment

Reply

Hey! Do you know if they make any plugins to assist
with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for
some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
If you know of any please share. Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *