Back-to-front-shirt-Lilac-Denina-Martin-1 Fashion blogger Denina Martin wearing Kate Spade Red Tote

Е дна тенденция, която силно се отличава напоследък, е носенето на ризата наобратно. Дами от целия свят започват да носят ризите си нетрадиционно облечени т.е. със закопчаването на гърба. Вероятно това ви звучи като поредния бунтарски начин да привлечеш внимание, но изглежда се превръща в нещо повече. Превръща се в модно течение, на което аз доста се наслаждавам в момента.

Носенето на ризата наобратно е бърз начин да освежим визията си и да я извисим на друго ниво. Изглежда секси и е допустимо смело решение. Някои марки за облекло дори започнаха да предлагат модели, които са зашити със закопчаването на гърба. Хубавото е, че ако не ви се дава допълнителен кеш за това, винаги можете да използвате вашата любима риза – както направих аз с тази синя риза на точки и с къдрички. Същата вероятно е направена за тази тенденция, защото се влюбих в начина, по който изглежда и комфорта, който ми предоставя.

И така, ако решите, че искате да станете част от модното течение, издигащо в култ ризата наобратно, имате много начини как да го направите. Като започнем от изцяло закопчана или само в горната част и минем през това да пада свободно, да е запасана или пък вързана на възел. Можете и да разголите рамене с oversized риза, нo  това е малко рисков избор за градски условия. Каквото и да изберете, бъдете сигурни, че се чувствате удобно и със самочувствие.

Fashion blogger Denina Martin wearing Back-to-front shirt trend Fashion blogger Denina Martin wearing Back-to-front shirt trendFashion blogger Denina Martin wearing Back-to-front shirt trend Fashion blogger Denina Martin wearing Kate Spade Red ToteFashion blogger Denina Martin wearing Back-to-front shirt trendLilac Blue Sky Denina Martin Fashion blogger Denina Martin wearing Back-to-front shirt trendFashion blogger Denina Martin wearing Back-to-front shirt trend Fashion blogger Denina Martin wearing Back-to-front shirt trendFashion blogger Denina Martin wearing Sophie & Sam Navy Velvet Sandals Fashion blogger Denina Martin wearing Kate Spade Red Tote

H&M риза с воали (подобна) / MANGO панталони (подобни) / SOPHIE & SAM тъмно сини сандали (подобни) / KATE SPADE NY червена чанта (алтернатива)

Какво мислите за този смел начин да носите ризата наобратно? Бихте ли опитали? 

 Усмивки,

Денина ♥

One comment

Reply

I have been surfing online more than 2 hours today,
yet I never found any interesting article like yours.

It’s pretty worth enough for me. In my view,
if all webmasters and bloggers made good content as you
did, the web will be much more useful than ever before.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *