Catty-seventies-trend-dress-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-1Catty-seventies-trend-dress-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-9

Знаете колко много обичам да акцентирам с цвят при облеклото. Най-познатата комбинация за такъв тип тип стайлинг е съчетанието с едноцветно или двуцветно облекло.  Това, разбира се, не е единствената опция за комбиниране. Друга добре позната алтернатива за овладяване на изкуството да акцентираш с цвят е в сечетание с шарка, която включва цвета на този акцентиращ цвят. Точно както роклята, на която съм се спряла тук – включва нюанс на на якето в керемиден цвят.

Това звучи много лесно, но има още един основен аспект, който е добре да имате предвид. Дори и да изпълните гореспоменатия съвет, трябва да знаете, че цялостната импресия на цвета на дрехата трябва да подхожда на акцентиращия цвят. И за да стане по-ясно, ще да дам конкретен пример. Ако роклята ми отдалеч даваше вид на бебешко синя такава, дори и да включваше акцентиращия цвят в себе си, комбинацията щеше да изглежда неприятна и небалансирана. Сивата гама, в която е решена тя обаче, изглежда повече от добре до керемиденото яке.

Последното забелязах моментално, минавайки покрай магазина на Catty в Bulgaria Mall. Хвана ми окото заради наситения му цвят, меката материя тип велур и самия модел. Още повече, че е една от тези дрехи, които ще останат много актуални този сезон, а в същото време ще бъдат подходящи и през далечната пролет, за която вече си мечтая.

Catty-seventies-trend-dress-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-10 Catty-seventies-trend-dress-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-11 Catty-seventies-trend-dress-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-12 Catty-seventies-trend-dress-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-2 Catty-seventies-trend-dress-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-3 Catty-seventies-trend-dress-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-4 Catty-seventies-trend-dress-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-8 Catty-seventies-trend-dress-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-5 Catty-seventies-trend-dress-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-6 Catty-seventies-trend-dress-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-7

[red_button url=“#“ style=“grey“ size=“small“ type=“square“ target=“_blank“] CATTY рокля [/red_button] [red_button url=“#“ style=“grey“ size=“small“ type=“square“ target=“_blank“] CATTY яке [/red_button] [red_button url=“#“ style=“grey“ size=“small“ type=“square“ target=“_blank“] CATTY чанта [/red_button] [red_button url=“#“ style=“grey“ size=“small“ type=“square“ target=“_blank“] PRONTA гривна [/red_button]

Изброените артикули са налични в Bulgaria Mall. 

А вие имате ли любим начин да овладявате изкуството да акцентираш с цвят? 

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с

logo Bulgaria Mall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *