Grey-Coat-Trend-Fashion-days-Denina-Martin-12Grey-Coat-Trend-Fashion-days-Denina-Martin-1Grey-Coat-Trend-Fashion-days-Denina-Martin-11

С идването на студа, нараства и нуждата да ни е топло. Този сезон стилният начин да постигнем това е като заложим на палтото. Така твърдят и в своя Trend Report  за Есен / Зима 2015 Fashion Days. Днес освен тази визия, за която си партнирах с тях, ще споделя с вас и няколко съвета как да подберете идеалото палто. Неща, които и аз имах предвид, когато избирах моето сиво палто ONLY.

ЛИНИЯТА

Формата и линията на едно палто са решаващи за стила му. Решаващи са и за това как ще изглеждате облечени в него. Някои предложения са по-елегантни, други значително по-ежедневни, затова е неубходимо да съчетаете модела на палтото с вашия личен стил и живот. Има варианти, при които нещата са толкова добре комбинирани, че дрехата е подходяща за голямо разнообразие от ситуации и поводи. Такъв е случаят и с това палто. То комбинира елегантността на изчистените линии и удобството в широката кройка, което го прави изключително добра алтернатива за различни цели.

ДЪЛЖИНАТА

Дължината върви ръка за ръка с линията на палтото. Важно е тя да е съобразена с височината и типа фигура. Нещо, което аз изягвам, например, е палта с дължина до най-горната част на бедрото. Това обикновено скъсява крака. Затова предпочитам да се спирам на къси палта или такива с дължина от средата на бедрото до коляното.

ЗАКОПЧАВАНЕТО

Закопчаването на едно палто трябва да е надеждно, да загръща добре (за да ви е топло) и да изглежда красиво – точно както в случая.

МАТЕРИЯТА

Не забравяйте, че естествените материи топлят повече. Палтото ONLY е от вълна и повярвайте ми наистина топли! Имала съм опит с некачествени и изкуствени материи и този опит е бил замръзващ!

ЦВЕТЪТ

Цветът на едно палто може да е или неутрален, или ярък и хващащ окото. Това зависи изцяло от личните предпочитания и дрехите ви. Аз самата препоръчвам да се сдобиете с поне едно палто в неутрален цвят, защото е лесно за комбиниране. Важно е и то да падхожда на лицето, очите и косата ви. В крайна сметка ще се носи цяла зима! Друг съвет, който бих дала е да избягвате черни палта, ако нямате време да ги поддържате. Те са като магнит за всякакви власинки. 

Grey-Coat-Trend-Fashion-days-Denina-Martin-13 Grey-Coat-Trend-Fashion-days-Denina-Martin-4 Grey-Coat-Trend-Fashion-days-Denina-Martin-15 Grey-Coat-Trend-Fashion-days-Denina-Martin-10 Grey-Coat-Trend-Fashion-days-Denina-Martin-6 Grey-Coat-Trend-Fashion-days-Denina-Martin-2 Grey-Coat-Trend-Fashion-days-Denina-Martin-8 Grey-Coat-Trend-Fashion-days-Denina-Martin-7 Grey-Coat-Trend-Fashion-days-Denina-Martin-9 Grey-Coat-Trend-Fashion-days-Denina-Martin-14 Grey-Coat-Trend-Fashion-days-Denina-Martin-5

ONLY Coat / PEPE JEANS LONDON Dress (Similar) / ZEE LANE BootiesEDC by ESPRIT Hat / ZEE LANE Ring / PIECES Necklace

А вие как избирате идеалното палто за себе си? Имате ли някой съвет, който да прибавите към тези? 

Усмивки,

Денина ♥

*В  партньорство с

Fashion Days Logo

One comment

Reply

No matter if some one searches for his vital thing, therefore he/she wants to be available that in detail, thus
that thing is maintained over here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *