В партньорство с Bulgaria Mall. 

Fashion blogger wearing Pennyblack skirt top Pennyblack clutch bag

След като емоциите около Коледа приключиха, дойде време да обърнем заслужено внимание и на новогодишните празненства. Рон и аз често оставяме новогодишните си планове за последния момент. След като разбрахме къде ще посрещнем 2017-та, съвсем логично изникна въпроса „Какво да облека?“. Въпрос, който вероятно мъчи и част от вас.

Не съм почитател на твърде изисканите визии. Вярвам, че една новогодишна визия трябва да бъде елегантна и съобразена с обстановката, но не мога да си представя да празнувам в бална рокля. Обикновено се спирам на нещо класическо и шик. Именно затова и харесах празничната колекция на Penny Black толкова много. Тя комбинира злато и дантела по един изключително дискретен и женствен начин. Богатите златисти бродерии и класическото райе се допълват перфектно, за да създадат комбинация в духа на любимия кралски разкош.

Pennyblack Skirt top MDL Pennyblack outfit fashion blogger Pennyblack skirt Pennyblack top Pennyblack top Denina Martin mdl Pennyblack skirt top MDL accessories

PENNY BLACK пола  /  PENNY BLACK топ  /  PENNY BLACK клъч  /  PENNY BLACK колие

Изброените артикули са налични в Bulgaria Mall – Week & Shop MDL.

А вие избрахте ли вече как да посрещнете 2017-та?  

Усмивки,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *