Desigul Dress Trussardi Bag Guess Sunglasses

Desigual се разпознава лесно по цветните и кръгли форми, характерни за принтовете  на марката. Този сезон обаче нещата при новата колекция стоят различно и разнообразно. Есен/Зима 2016 е заредена с иновации. Тя залага на нови материали – нежно кадифе, мохер, френски жакард и други. Залага на нови кройки – създадени, за да подхождат на всяка фигура. И не на последно място, отдава чест на принтове от целия свят – мозайки от Истанбул, цветя от Япония, златисти тонове от Индия. Всички тези инновации, разбира се, продължават да вървят ръка за ръка с характерния почерк на испанската марка.

Роклята, която избрах, е част от колекция Есен/Зима 2016 на Desigual и е вдъхновена от мозайките на Истанбул. Цветовете са дълбоки и характерни за културата на многомилинионния град. Подхождат си прекрасно с чантата Trussardi, която открих в Scandal. Но нещото, от което чувствах, че има нужда визията, е доза модерен шик. Затова избрах тези очила с рефлектиращи стъкла. Чрез комбинация от традиции, култура и съвременност успях да балансирам нещата – точно както би балансирало  градското момиче.

Desigul Dress Trussardi Bag Guess Sunglasses Desigul Dress Trussardi Bag Guess SunglassesDesigul Dress Trussardi Bag Guess SunglassesDesigul Dress Trussardi Bag Guess Sunglasses Desigul Dress Trussardi Bag Guess SunglassesDesigul Dress Trussardi Bag Guess Sunglasses Desigul Dress Trussardi Bag

DESIGUAL рокля / TRUSSARDI чанта (Scandal) / GUESS слънчеви очила

Изброените артикули са налични в Bulgaria Mall. 

Какво мислите за новата заредена с иновации колекция на Desigual? Разгледахте ли я вече?

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с

logo Bulgaria Mall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *