Chateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-2Това е продължение на предишния пост от пътуването ни до Chateau Copsa. Бяхме там преди около седмица и аз продължавам да мечтая за това магично място с магични изгреви. Истинско удоволствие за окото е да се събудите при такава гледка. Зашеметяващо е! И когато можете да й се порадвате по време на закуска, не ви остават думи да го опишете. Особено ако се наслаждавате на порция пържени филийки с домашно приготвено сладко и сирене.

И за да си пасна добре с извънградската атмосфера, заложих на лежерна визия. Boyfriend дънки, дантелен топ и плетена шапка се допълниха чудесно с часовника ми Daniel Wellington, който така ми се искаше да беше спрял, за да поживеем в този приказен момент поне още малко.

П.С.: Вчера приключи играта в Instagram, която ви даде възможност да спечелите 200 лева за шопинг с мен. Късметлийката, която ще пазарува за наша сметка изтеглихме с RandomPicker. Честито, @victoriailiewa! :)

Chateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-15  Лежерна визия от Денина Мартин за закуска във винарнатаChateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-4 Chateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-5 Chateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-13Chateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-6 Chateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-11 Chateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-7 Chateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-14 Chateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-10 Chateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-8 Chateau-Copsa-boyfriend-jeans-winery-Denina-Martin-9

 DSquared Boyfriend Jeans (Similar)  /  PULL & BEAR Top (Love this one)  /  Straw Hat (Similar)  /  DANIEL WELLINGTON Classy St Mawes  /  MANGO Heart Clutch (Similar)  / Tan Heeled Sandals (Similar)

Коя визия от Chateau Copsa ви допада повече – тази тук или тази

Усмивки,

Денина ♥

2 comments

Reply

This is a great tip especially to those new to the blogosphere.
Short but very accurate information… Appreciate your sharing this one.
A must read post!

Reply

Изглежда невероятно <33

http://www.livelovevogue.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *