Live Life Colourfully - Prismologie Pink O'Clock Body Balm

Pink O'Clock by PRISMOLOGIE - Reviewed by Denina MartinDenina Martin testing out PRISMOLOGIE and its Pink O'clock Body BalmPRISMOLOGIE beautifies the skin with a soft pink shimmer

Тази седмица имах честта да изпробвам разкрасяващ продукт на един бранд, за който трябва да знаете. Казва се PRISMOLOGIE, и е там, за да разбуди сетивата, да вдъхнови настроението и да подобри ежедневието. Това поне се случи с мен, след като използвах балсам за тяло  Pink O’Clock с роза и розов кварц.

При пристигането му бях очарована да видя, че това не е просто балсам за тяло, а една цяла философия, побрана в малка кутийка. Кутийка, която подсказва, че ти предстои едно луксозно усещане. Когато вече отворих Pink O’Clock, първото нещо, което видях, беше мотото ЖИВЕЙ ЖИВОТА ЦВЕТНО. Още тук разбрах, че този продукт е идеален за мен!

Всъщност,   цветовете са ключова част от продуктовата филосфия на PRISMOLOGIE, тъй като те докосват емоционално, духовно и физиологично. Затова и са създали  концепция, в чиято основа стоят продукти в различни цветове за различните ежендневни емоционални и разкрасяващи нужди.

Сега да се върна обратно към Pink O’Clock. Този балсам за тяло представлява кремообразна пудра с микро кристали от розов кварц, розов аромат и розов блясък. С него кожата моментално получава един мек и нежен розов оттенък. Освен това формулата е натурална и  отличителна. В основата й стоят съставки като Арктическа роза (спомага повишаванетот нивата на ендорфин и подпомага релаксацията);  масло от семена на Пасифлора (овлажнява и омекотява) и масло от шипкови семена  (поддържа хидробаланса). И като за финал мога да кажа, че с този продукт получавате не само балсам за тяло, а комплекс от чувственост, уникалност и цветово вдъхновение.

Bulgarian Blogger Denina Martin loves PRISMOLOGIE's Pink O'Clock Body Balm with Arctic Rose Български блогър Денина за PRISMOLOGIE и Pink O'ClockLive Life Colourfully - Prismologie Pink O'Clock Body Balm

Кой от продуктите на PRISMOLOGIE бихте избрали за вашата ежедневна цветна терапия? Вижте пълната продуктова гама тук

Усмивки,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *