One-of-eight-Avon-campaign-Bulgaria-Mall-1

One-of-eight-Avon-campaign-Bulgaria-Mall-4

Фокусът на тази визия не е нито тенденциите, нито модата. Фокусът й е към нещо далеч по-важно и значимо. Днес Bulgaria Mall и аз излизаме от нашия моден свят, за да подкрепим една кауза, която засяга всяка осма жена от нас.

Октомври е световният месец за борба с рака на гърдата и Bulgaria Mall  подкрепя розовия месец заедно с фондация  „Една от 8“ и AVON. Tе обединяват сили, за да напомнят на жените колко важно е ранното диагностициране. Сeдмицата между 23-ти и 30-ти октомври ще бележи финала на розовия месец със специален розов кът в мола. Целта му ще бъде да информира жените за заболяването, ранното диагностициране и колко важна е подкрепата към заболелите жени. Като част от инициативата AVON ще дари 100% от печалбите си от розовата серия продукти на фондация „Една от 8“. Ако искате и вие да ги подкрепите, можете да поръчате от специалните продукти на марката.

А аз самата почувствах, че трябва да подкрепя тази кауза, давайки по-голяма гласност на проблема и обличайки розовата тениска – символ на борбата. Не забравяйте, че една от всеки 8 от нас е потенциално застрашена от рак на гърдата. Може да е вашата приятелка, съседка, майка или дори вие. А всяка жена с такава диагноза се нуждае от повече от просто лечение. Тя се нуждае от подкрепа. При наличието на над 46 000 жени с диагноза рак на гърдата само в България, вероятността да познавате една от тях е твърде голяма. Дарете й вашата подкрепа, разбиране и любов. Дайте й силата, от която се нуждае. И не на последно място, заповядайте между 23-ти и 30-ти октомври в Bulgaria Mall, за да научите повече и да помогнете с разпространението на посланието!

One-of-eight-Avon-campaign-Bulgaria-Mall-7 One-of-eight-Avon-campaign-Bulgaria-Mall-6

Мили дами, всяка една от нас може да носи това заболяване под палтото си. Бъдете запознати, минавайте рутинните прегледи за превенция и не забравяйте, че открит навреме, ракът на гърдата е 100% лечим. 

Специални благодарности към Debenhams, Esprit и Pronta, че подкрепиха инициативата!

С пожелания за един красив ден,

Денина Pink Ribbon

2 comments

Reply

Right away I am going to do my breakfast, when having my breakfast coming over
again to read other news.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *